gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 عنوان لکه بینی قهویی چ دلیلی داره 30 بازدید | 5 پست خانوما من موعدم دوسه روز گذشته الان سه روزه لکه بینی قهویی دارم ب جای پریودی ولی شدید نیس خیلی خیلی کمه بعد هیچ درد و علائمی هم ندارم بنظرتون چ دلیلی داره یکم نگرانم سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏 1402/12/27 | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_english_teacher عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 977 من یک ساله اینجوری شدم . دو سه روز قبل از پریود لکه بینی قهوه ای دارم . دلیلش رو نمیدونم
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 ی بی بی بزار اخه شنیدم لکه لانه گزینی فقط دو روزه ولی من تا امروز سه روز شده میترسم بی بی بزنم منفی باشه سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 من یک ساله اینجوری شدم . دو سه روز قبل از پریود لکه بینی قهوه ای دارم . دلیلش رو نمیدونم&nbs ... دکتر نرفتی من همیشه اخرای پریود اینطوری میشدم سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏