2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک برای رنگ موهام😭

173 بازدید | 15 پست

بچه ها موهام رنگ کردم میخواستم روشن‌کنم اول رنگ سه صفر زدم‌ دوسال قبل دکلره کرده بودم پایین موهام دکلره بود سه صفر زدم پایش روشن شدم رنگ دودی گرفتم زدم فکرکردم خوشگل میشه نشد الان جلو سرم ی رنگ شد وسطش یک رنگ اخرشم ک دکلره بوده روشن روشن شده چ غلطی کنم چ رنگی بزنم حالا باز😔

چرا تصمیم میگیرین خودکفاشیننن اخه اخرشم میرینین تو کلتون خب😂😐

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

دودی شماره ۸ و با زیتونی ۷قاطی  میکردی میزدی 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریدددم😅

😂😂😂خسته نباشید برو ارایشگاه گندتو درست کنه یاباید رنگ تیره بزاری دو سه اینا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

اول ی شامپو شیمیایی کن موهاتو .اکسیدان +آب+شامپو معمولی . بعد با توجه ب تیره ترین قسمت موهات ی رنگ ا ...

یعنی مثل شامپو درست کنم اب اکسیدا شامپو بعد رنگم بریزم توشون مثل شامو بزنم؟بزار عکس میدم ببینی رنگ کلی موهام

یعنی مثل شامپو درست کنم اب اکسیدا شامپو بعد رنگم بریزم توشون مثل شامو بزنم؟بزار عکس میدم ببینی رنگ ک ...

پ

نه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

اول دو پیمانه اکسیدان .دو پیمانه شامپو و اب رو قاطی کن و موهاتو باهاش ماساژ بده تا رنگی ک گذاشتی پاک بشه  بعد با توجه ب تیره ترین قسمت موهات رنگ و شماره رنگت رو انتخاب کن 

بفرس ببینم 

پ نه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ اول دو پیمانه اکسیدان .دو پیمانه شامپو و اب رو قاطی کن و ...

اها مگه پاک میشه اینجوری رنگ موهام زرد زردها فرستادم عکسشو