2777
2789
عنوان

یکی بیاد به من انگیزه بده ...

437 بازدید | 50 پست

من خیلی کمال گرام و واقعا مهم ترین و بزرگترین اشتباهم همینه و ازش خیلی ضریه خوردم مقایسه هم زیاد کردم امسال اگه رتبه ای که میخوام و نیارم واقعا نابود میشم کنکوری ام حالم خوش نیست و الان خیلی دیر شده 

خدا هست مگه نه ؟ 

میتونین سال آینده کنکور بدی یا بری دانشگاه اونجا خودتون رو ثابت کنین.همه زندگی که رتبه کنکور نیست برای همون رتبه هم هنوز وقت جبران هست🤗.غصه نخورین با قدرت برین جلو انشاالله بهترین ها براتون پیش میاد تلاش کنید و ناامید نشین تا به بهترین ها برسین🤩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میتونین سال آینده کنکور بدی یا بری دانشگاه اونجا خودتون رو ثابت کنین.همه زندگی که رتبه کنکور نیست بر ...

ممنون عزیزم ولی کاش بشه علاقتو قبول شی رشته ی دیگه ای نمیخوام ...🥺

خدا هست مگه نه ؟ 

خب نیازمند به تلاش بیشتری انگیزه از این بیشتر؟

الان کیه ؟ حس میکنم خیلی دیره ولی میخوام از فردا بدون توجه به بقیه فقط هشت ساعت درس بخونم و کم کم ببرمش بالا دلم میخواد حداقل این سه ماهو کنکوری زندگی کنم ...🥺

خدا هست مگه نه ؟ 

الان کیه ؟ حس میکنم خیلی دیره ولی میخوام از فردا بدون توجه به بقیه فقط هشت ساعت درس بخونم و کم کم بب ...

چرا فردا؟

جدا چرا فردا؟

مگه امروز تموم شده؟

همین الان به جای اینکه علاف اینجا بچرخی از ۹ و نیم تا یک و نیم درس بخون.

بیا همین جا به من گزارش بده.

بدو

چرا فردا؟ جدا چرا فردا؟ مگه امروز تموم شده؟ همین الان به جای اینکه علاف اینجا بچرخی از ۹ و نیم تا ...

فکر خوبیه .... اصن از فردا میام نی نی سایت هرشب گزارش میدم الانم میرم میخونم ...🙃

خدا هست مگه نه ؟ 

فکر خوبیه .... اصن از فردا میام نی نی سایت هرشب گزارش میدم الانم میرم میخونم ...🙃

عالیه. ببین من تا ساعت دو بیدارم.

هر یه ساعت یبار بیا گزارش بده و حاضری بزن.

به جان خودم نیومدی همین جا تاپیک میزنم آبروت رو میبرم. خودت رو هم تگ میکنم.

عالیه. ببین من تا ساعت دو بیدارم. هر یه ساعت یبار بیا گزارش بده و حاضری بزن. به جان خودم نیومدی هم ...

😂آخه بیدار نیستم ساعت ده میخوابم بعد سحری درس میخونم روزم بخدا امروزم هیچی هیچی نیستم پنج ساعت خوندم ...

خدا هست مگه نه ؟