2777
2789
عنوان

ی سیخ جوجه و ی سیخ کوبیده

323 بازدید | 24 پست

بچه من دارم اشتباه میکنم اگ شما اطلاعی دارید بهم بگین نزدیک خونمون کبابی داره من میگم قیمتاش بالا هست شوهرم میگ ن شما بگین چون رفیقشه طرفداریش میکنه

خو نگفتی چقد

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره چند گرمی باشه از جوجه از 70تا 150هست 

مرغ از 30ب بالا 

گوشتم از 50 

بستگی ب گرمش داره از 70تا80 گرم هست تا 150گرم و 200گرم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بستگی داره چند گرمی باشه از جوجه از 70تا 150هست  مرغ از 30ب بالا  گوشتم از 50  بست ...

کوبیده معمولی کوچیکتر از جای قبلی ک می‌خوردم و سیخ جوجه توش۵ تیک بود فکر کنم لیموناد هم تک نفره

گرونه‌.تهرانید؟

نه بابا شمال هرچی حساب کتاب میکنم آخه ی آشنای دیگ من دارم اون خوبه همه چیش درجه یک با ۳۰۰تومن دوپرس چلو کوبیده با کلی مخلفات میشد این تازه لیمو ترش هم نداشت بدشم کباب مرغ آشنای خودم روش کره با آبلیمو میزنع این خیلی خشک بود زورم‌ اومد خدایی

ی سیخ جوجه با یک سیخ کوبیده با یکی لیموناد کوچیک یکی هم پرورده کوچولو ی نفره ۳۰۰تومن قبول دارین شما ...

300زیاده 

کوبیده ای ک میگی نهایت 80تومن و لیمونادم اینا ارزونترمیگیرن باید تخفیفت بدن میگیم 20.. زیتون پرونده هاشونم خیلی کمه 25نهایت 

سیخ کوبیدم 90 دیگ خوبش 

نهایت 250 خیلی گرون بگیریم چطوری کرده تو پاچتون 300تومن؟

300تومن 3تا میکس میشه یا 2تا وزیری ازتهیه غذاییا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
هم به گرم بستگی داره هم اینکه بعضیا گوشت چرخ استفاده میکنن که قیمت بالاتره  بعضیا هم معلوم نیس ...

اون که آشنای خودمه فقط و فقط کوبیده اونجارو قبول دارم کلا پیشش هستم میبینم چی توش می‌ریزه و خیلی هم خوشمزه ولی این رفیق شوهرمع خیلی قبولش داره سوال نکردم چی میزنع توش مزه هم نداشت قبول نداشتم اصلا

300زیاده  کوبیده ای ک میگی نهایت 80تومن و لیمونادم اینا ارزونترمیگیرن باید تخفیفت بدن میگیم 20 ...

منم همین دارم میگم دوساعته شوهرم میگه نه خوب داده اوکی هستش خیلی هم خوشمزه گفتم از چند نفر سوال کنم مطمعن شم دیگ نمیرم اونجا هر سری هر چیز کوچیکی خوردیم بالای ۲۵۰ شد میگم چی خوردیم مگه  اونم فقط واسه من میگیره