2777
2789
عنوان

غسل واجبه؟ سوال دارم بیاید لطفا

355 بازدید | 29 پست

سلام خانوما سوالم اینه که من غسل نمیکنم کلا حالا هر نوع غسلی .من خیلی دوس دارم روزه بگیرم اما خیلی غسل گردنمه اصولا ادم مقیدی به غسل نبودم ولی الان چن روزه فکرم درگیره اینهمه غسل رو باید چجوری ادا کنم خیلی دوس دارم روزه بگیرم اما از یطرفم هی میگم چجوری اخه میشه روزه گرفت با اینهمه غسل خدا مگه قبول میکنه😔

عزیزم شما همین الان بپر تو حموم به نیت تموم غسل هایی که نکردی یک غسل کن و تماااام....همش از گردنت برداشته میشه

- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط برو حموم خودتو قشنگ بشور نیست تموم غسلاتو در نظرت بگیر و غسل کن همین فقط

تا زنده اید ی لیوان آب دست هم بدید                       بعد مرگ چهار لیتری گلاب به کار مِیت نمیاد.

ببین عزیزم غسل کردن همون دوش گرفتنه منتها با نیت پاکی و تمیزشدن روحی 

نمیدونم متوجهی یا نه، ولی حالتم ازاین بهتر میشه

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

نیت کن برای همه غسل هات یه دونه انجام بده. از خشک مذهبها سوال نپرس .گمراهت میکنن.پین رو سخت میکنن. برنامه زندگی پس از زندگی امروز ببین.الان‌تکرارشو‌میده.از مهربونی خدا چقدر میگفت