2777
2789
عنوان

سه تا بی بی چک هاله دار!!

290 بازدید | 13 پست

تا حالا سابقه نداشتم بی بی چک بزنم و حتی یکممممم هاله بیوفته کاملا همیشه سفیده سفید بود خط T، ولی دیشب و امروز سه تا زدم سه تاش هاله کمرنگ افتاده.دو روز به موعدم مونده...بنظرتون اگه باردار باشم کی دوباره بی بی بزنم که پررنگ تر نشون بده؟

اگر دو تا خط افتاده؟ حامله ای

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس👈شماره20

چالش عکس طبیعت ،کودک و بزرگسال و نوزاد  ،و غیره 

🔥جایزه🔥

💜نفر اول 200هزار تومن 

💜نفر دوم 100هزار تومنی 

💜نفر سوم 50هزار تومن

✍لطفا این عکس را در لینک زیر لایک کن👇

https://rubika.ir/joinc/CEHGFCAD0TYNBDFCARGQLYCDDVVNUZVX

✍عکس های  خود را بفرستید.

✍ادمـــــــــیـــــــــن👇

@toran_gz

💢💢توجه  حداقل لایک  برای برنده شدن هرعکس200لایک میباشد..

باید تلاشتون کنین بیشترین لایک رو بخوره😍

⚜مهلت عکس فرستادن وشرکت کردن تا پایان 30برج اسفند ماه

اره عکسشو گذاشتم ، امروز هم دوتا زدم مث همین شد

خب حامله هستید 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

عزیزم عکس بی بی رو دیدم،،هاله داره ولی خیلییی کمرنگه،،بزار وقتی بیبی مثبت شد برو آزمایش،،چون ممکنه از این بارداری های شیمیایی باشه که حتی آزمایش مثبت میشه ولی خبری نیس،،از من هالش پررنگ تر بود،آزمایش دادم بتا پائین بود و بعد یه هفته خونریزی ،،فقط الکی امیدوار شدم این وسط