2777
2789
عنوان

نمیزارن بخوابیییییم😑🤐😓🤦🤦

188 بازدید | 13 پست

تو محل شمام صدای ترقه اتیش بازی میاد؟! انگاری جنگ جهانی شروع شده من به صدا حساسم اینام که مراعات تو کارشون نی خدا کنه برن بزارن بخوابیم

تهرانیم

سلامتی حضرت عشق دوتا صلوات😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صدا عیب ندارع خدا کنه چیزیشون نشه،هر کدوم خانواده دارن ،منم ب صدا حساسم از جا میپرم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اوه بابا یک شب در سال هستا آمادگی هم داریم واسش  یکم صبور باشید  منم خونه بودم چون همسرم ...

بخدا عصری تو حیاط بودم دوتا پسره پشت در حیاط میگفتن فقط بندازیم در ریم... من از ترس اومدم بالا

بنده خدا در همسایه رو سوراخ کردن

تو محله ما دادن میکوبن و میرقصن

با صدای بلند موزیک و ترقه هایی که صدای بمب میدن

هیچی از سنت‌های قشنگمون نمونده

فرهنگمون نابود شده

انسانیت و فهم انگار دو کلمه غیر عادی شده

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱❣💚🧘گاهی صدای خرد شدن استخوان هایم را میشنوم و باز صبح که میشود برمیخیزم و خودم آتل میبندم و میگویم باید ادامه دهم... میدونم که باید به اهدافم برسم هرچند که یکم دیر شده باشه هرچند که چند سالی سر در گم شده باشم... ولی هیچوقت تسلیم نمیشم.  من ازدواج کردم و بچه دار شدم  و گاهی پرچم سفید نشون دادم که اهای روزگار من تسلیمم... ولی روزگار خوب میدونه  خودمم خوب میدونم که من آدم تسلیم نیستم... اصلا روزی که هدف نداشته باشم روز مرگ منه.... امروز اینو مینویسم به یادگار که وقتی ۶ ماه بعد زمانی که اولین استارت موفقیتم رقم خورد بیام و بگم دختر دمت گرم.... از امروز ۵ ماه وقت دارم نظام مهندسی نظارت و اجرا قبول بشم    که میشم .... راهم سخته خوب میدونم با بچه ۱۸ ماهه و خونه داری و همسرمم نمیتونه زیاد خونهو ..... ولی من میتونم چون خودمو میشناسم.... با تولد دو سالگی پسرم اولین قبولی نظام مهندسیمو جشن میگیریم و بعد میرم سراغ محاسبات... اونم میگیرم ... من به خودم بدهکارم خیلیییییییی.... باید نتیجه تمام زحماتمو ببینم و به خودم افتخار کنم. چون من کارهایی کردم که کمتر کسی انجام داده .... یادت باشه دختر تو دختر روزهای سختی... ولی چه شیرینی بعد روزهای سخت در انتظارته... خدایا مثل همیشه تو کمکم کن تو یاورم باش تو حمایتم کن تو بهم اراده بده ... خدایااااااا دوست دارم .

تو محله ما دادن میکوبن و میرقصن با صدای بلند موزیک و ترقه هایی که صدای بمب میدن هیچی از سنت‌های قش ...

ارع دیگه این سنت قشنگ ما دیه ماهیتش افتاده دست ارازل متاسفانه

بخدا عصری تو حیاط بودم دوتا پسره پشت در حیاط میگفتن فقط بندازیم در ریم... من از ترس اومدم بالا بنده ...

بی خیال بابا

ببین خوبیش این هست که می‌دونیم و آمادگی داریم واسش 

من خودم خیلی ترسو هستم و اگر آمادگی نداشته باشم اذیت میشم 

ولی امشب می‌دونم سر و صدا هست 

سال خوبی پیش روت باشه 

کاش ما هم مهمونی بودیم   

بی خیال بابا ببین خوبیش این هست که می‌دونیم و آمادگی داریم واسش  من خودم خیلی ترسو هستم و اگر ...

درسته ها اما کاش فقط اتیش بازی ترقه انداختن سالم بود کاش میشد عصر چارشنبه سوری جرعت داشتیم پامونو از خونه بیرون بزاریم☹️