2777
2789
عنوان

زندگی با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2454 بازدید | 46 پست
خیلی شرایط بدیه کاش از همون اول قبول نمیکردی باهاشون تو یه ساختمون باشی الان واقعا نه راه پس داری ن ...

دقیقا چن شب پیش باز بخاطر این نزدیکی بااونا باشوهرم دعوام شد گفت میفروشم خونرو‌که دعوا نیفته تو زندگیمون اما از ی طرف دلمم نمیاد از خونم دل بکنم

من اصلا نمیرم اونجا مگه اینکه خودشون زنگ بزنن بعضی شبا بگن حوصلمون سررفته بیا نه تازه عروس نیستم از ...

عزیزم قضیه ی برادر شوهرت تا جایی که مزاحم زندگیت نشه موردی نداره، ولی اگر دیدی همسرت زیاد رفت اون سمت (اصلا زبونی اعتراضی نکن)سرگرمی درست باهم یه بازی دست جمعی چیزی انجام بدید اینطور سرگرمی بوجود بیار که دلش بخواد خونه بمونه

ببین یه اصلی هست که میگه اینکه به دیگران احترام بزاری دلیل نمیشه که دیگران بهتون احترام بزارن، بلکه باید مجبورشون کنید بهتون احترام بزارن

برای شروع وقتی میان خونتون صدتو برای پذیرایی نزار یا خودتو کسل نشون بده چند خط درمیون در باز نکن بعد یه مدت که استقلال نبینن خودشون دیگه انقدر سر زده نمیان

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ولی خب میدونی عزیزم باید همه جوانب رو درنظر گرفت اگه طبق راه حل شما بخواد رک حرفشو بزنه ناراحتی ...

وای من منظورم نبود برن اینطور بگن این جمله کلی تغییر میخواد🤯

اگر اینطور بگن که باید فقط تا یه عمر جواب پس بدن

تو بیان این جمله زبان بدن لحن حرف زدن و خیلی چیزای دیگه دخیل هست، تازه همون اول کاری که نباید اینطور گفت

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

وای اره من بد متوجه شدم    

بهترین چیز تو همچین مواقعی اقتداره

این روشم تضمین شدست 

از یکی از کاربرای سایت یاد گرفتم این روش رو پیش گرفته بود  

ایشون پرستار بودن حیف کاربریشون رو یاد ندارم

عزیزم قضیه ی برادر شوهرت تا جایی که مزاحم زندگیت نشه موردی نداره، ولی اگر دیدی همسرت زیاد رفت اون سم ...

فعلا چن شبه پیش بردارشوهرم نرفته اونم با ی دعوتی حسابی دیگه نمیدونم اره از این ب بعدم بهشون رو نمیدم شاید نیان

فعلا چن شبه پیش بردارشوهرم نرفته اونم با ی دعوتی حسابی دیگه نمیدونم اره از این ب بعدم بهشون رو نمیدم ...

شمشیرو از رو نبندی عزیزم😅

این قضیه حساسه امید وارم دلخوری چیزی پیش نیاد❤️

چطور میشه افراد رو مجبور کرد احترام بذارن

اول باید خودت به خودت احترام بزاری

بعدش اتوماتیکن بقیه از رفتار خودت با خودت تقلید میکنن

میشه مصداق های احترام به خود رو بگی عزیزم

منم اولش خیلی از اینا رو بلد نبودم

توی ذره بین سرچ کن     نازگل_بانوو      سه تا تاپیک دارن ماله دختر گرانبها بانو آرتمیس و رویاام

این سه تا خانم گفته هاشون که واقعا کمک کننده هست توسط این کاربر پی دی اف شده من اگر بخوام براتون توضیح بدم خیلی طول می‌کشه

دانلود کنید و استفاده کنید

اول هم ماله بانو آرتمیس رو بخونید

چطور میشه افراد رو مجبور کرد احترام بذارن

اخه براش خیلی زحمت کشیدیم همه چیزشو ب سلیقه ی خودم با کلی سختی درست کردیم الان نمیتونم اینقد زود ازش دل بکنم نمیدونم چیکار کنم