2777
2789

حدود ۳ سال قبل وقتی که پسرم یک سالش بود من رفتم براش دو تا لباس زمستانه خریدم هر دو شون رو چند بار پوشونده بودم یه روز من یکی از این لباسا رو شسته بودم  پهن کرده بودم به حیاطمون که در حیاط نداره وقتی لباس خشک شد آوردم پوشوندمش دیدم لباس اصلا به تن بچم ننشست یه شونش ایراد پیدا کرده بود با خودم گفتم من که اینو چند بار پوشوندم چرا اینجوری شده؟؟؟بعد لباسو از تنش در آوردم دیدم یه شونشو با نخ پلاستیکی به هم دوختن کاملا مشخص بود با عجله و به هم ریخته دوخته بودن خواهش میکنم اگه کسی میدونه چیه و چرا شونه ی لباسو میدوزن از من دریغ نکنه  ببخشید که طولانی شد

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازتون خواهش کردم دوستان یعنی هیچکس تا حالا نشنده از اون وقت تا حالا درسته

اتفاق بدی براش نیافتاده ولی میخوام ببینم قصدشون چی بوده

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سه سال پیش الان یادت افتاده😐😐😐😐دشمنی چیزی دارید؟؟؟ صد درصد خودیه آدم غریبه بیکار نیست همچین کاری ...

خومم به دونفر شک دارم