2777
2789
عنوان

با یه دروغ همه چی خراب کردم 🫠😑

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 32 پست
خب این همه نوشتی بهتر نبود میگفتی چیو پنهان کردی؟ 😐 کمک و راهنمایی میخوای یا پربازدید شدن؟ 

گفتم تعداد خواهر برادرام😢

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

خیلی ناراخت شد کفت دیگه نمیتونم باهات ادامه بدم نمیتونم ب حرفای گذشته یا بعدا تو اعتماد داشتع باشم بنظر شما حق باهاش هست؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل رابطمون ک مجازی بود اصلاا شناختی روی هم نداشتیم من نمیدونم چرا در مورد خانوادم ی چیزیو بهش درو ...

مگه اون تمام رازهای خانواده شوب شماگفته؟اسرارخانواده ب هیچکس ازبیرون مربوط نیست که بدونه،اونم دوست پسرکه هیچ نسبتی نداره وغریبه اس حتی دامادرسمی هم نبایدانتظارداشته باشه سفره دلتونوپیشش کامل بازکنین ورازهاروبهش بگین ،هرچیزی حدی داره ....این دوستتم قصدش باشماجدی نبوده که ایرادبنی اسرائیلی گرفته جدابشه ،بگوبفرما درباز ه جاده دراز

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
گفتم تعداد خواهر برادرام😢

مگه چندتا خواهر برادر داری بعد این چیزی نیست نگفتنش بخواد باعث بهم خوردن رابطتتون بشه

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
وا برا اون ناراحت شده😐

ارهههه 🫠🫠🫠🫠🫠در صورتی ک اوایل بدون شناخت از همدیگه من اینو گفتم بعذش یکم گذشت راستش برام سخت بود هرکاری کردم نتونستم تا ی جایی ی اتفاقایی افتاد ک فک کردم خودش فهمیده ب روی من نمیاره تا همین جمعه ک واقعااا جا خوردم وقتی فهمیدم نمیدونه 

مگه چندتا خواهر برادر داری بعد این چیزی نیست نگفتنش بخواد باعث بهم خوردن رابطتتون بشه

دو تا زیاد گفته بودم بهش 😭😂

میگه ناراحتم جمعه پیشم فیلم بازی کردی 🥲🤦🏻‍♀️بخدا من اصلا شوک شدمممم دست پامو گم کردم ی چی گفتم رد شدم موضوع عوض کردم این میگه تو بازیگر خوبی هستی 

دو تا زیاد گفته بودم بهش 😭😂

ای بابا تو فکرش نرو گفتم حالا دروغ چی گفتی😂اونم میخواد زهر چشمتو بگیره زیاد اعتنا نکن بگو دروغم بهت ضرری نزده دلخور شدی

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
مگه اون تمام رازهای خانواده شوب شماگفته؟اسرارخانواده ب هیچکس ازبیرون مربوط نیست که بدونه،اونم دوست پ ...

من تعداد خواهر برادرمو اشتباه بهش گفتم بعدشم دیگه روم نشد درستش کنم 😢🤦🏻‍♀️تا ی جایی ک فک کردم فهمیده خودش 

ای بابا تو فکرش نرو گفتم حالا دروغ چی گفتی😂اونم میخواد زهر چشمتو بگیره زیاد اعتنا نکن بگو دروغم بهت ...

ولا دروغ من هیچ سود یا فایده ای برای من یا رابطمون نداشته 🤦🏻‍♀️🫠میکه من ب خانوادم گفتم الان چجوری عوضش کنم 

ولا دروغ من هیچ سود یا فایده ای برای من یا رابطمون نداشته 🤦🏻‍♀️🫠میکه من ب خانوادم گفتم الان چجوری ...

بگو حواسم نبوده بعدشم دیگه روم نشده بگم اشتباه گفتم 😂

بگو حواسم نبوده بعدشم دیگه روم نشده بگم اشتباه گفتم 😂

🥲😂😭گیررر کردم اولش ک اصلااا راضی نشد گفت تمومه همه جی رفتم دیدمش بازم قبول نمیکرد یهو نمیدونم خواهرش زنک زد بهش ی چی خوشحال کننده انگار بهش گفت 😟😟😟😟😟بعدش منو بغل کرد گفت باشه اصلا انگار چیزی نشده 🥲

ولی هنوزم بهش اعتماد ندارم 

🥲😂😭گیررر کردم اولش ک اصلااا راضی نشد گفت تمومه همه جی رفتم دیدمش بازم قبول نمیکرد یهو نمیدونم خوا ...

والا این چیزی نیست که بخواین کشش بدین