2777
2789
عنوان

چجوری به مامانم بگم؟

563 بازدید | 16 پست

تقریبا ۱ ساله من با دوستام بیرون نرفتم

بعد یه سال میخام طلسمو بشکنم برم بیرون😂

من سال قبل شور بیرون رفتنو در آوردم 

اما خب الان فقط میخوام یه روز برم بیرون و میترسم فکر کنه میخوام مثل پارسال کنم و تند برخورد کنه

چجوری بهش بگم؟

اخه دختره هم نمیشناسه و قراره مامان دختره بیاد دنبالم بریم

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه چند سالته؟

۱۷

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.
چندسالته  چرا اصن بایذ بگی بگو دارم میرم بیرون

ممانم از پارسال حساس شده رو بیرون بخاطر اتفاقایی

۱۷ سالمه

بگو تو این یه سال دیگه حتما متوجه شدی عوض شدم و اینا ولی الان دلم میخواد یروز با ایشون برم بیرون یه حال و هوایی عوض کنم چند تا ویژگی مثبت دوستتم بگو اخرشم اصافه کن برا اینکه خیالتون راحت باشه مامانش میاد میبرتمون  

وا چه خبره  بیرون رفتن که دیگه این چیزا رو نداره

واسه ما داره

خانواده سخت گیر

خب بگو قراره برم بیرون. عادی. 

اونم میگه باش😂

باید دوساعت کنفرانس بدم