2777
2789

شما با اینجور شوخی ها هیچ مشکلی ندارید و براتون عادیه؟

گفتم شاید فقط من برام عادی نیست و این چیزا همه جا عادی شده بخاطر همین پرسیدم

چون تو این سایت پر اینجور ادماست

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی با این جمله شوخی میکنم

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

ی همسایه داشتیم پسره خیلییییی خوشکل قد بلند هیکل ورزیده همه چی تموم و با وقار خلاصه اون یکی دختر همسایمون بهش میگفت داداشی

بعد ی روز بهش گفته بیا با من ازدواج کن برات ی دختر گوگولی بیارم

اونم گفته بود تو جای آبجی منی🫠🫠🫠 

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋

چند روز پیش رفتم یه فروشگاه فروشنده آقا بود موقع حساب کردن رفتم دیدم با یه خانوم که مشتریشون بود انقد میگن و میخندن کم بود همونجا .... حالم بهم خورد 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
نه عادی نیست. اتفاقا خانوما اینجوری شوخی نمیکنن مگر اینکه خوششون بیاد از طرف

چی بگم خودشون گفتن من شیش ساله یه رل دارم گفتم خوشبحال رلت😐😂

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher
بستگی داره  من اگه بدونم طرفم با جنبست و شعور ظرفیت داره نه ناراحت نمیشم

نه اصن میگم شوخی درستیه؟😑