2777
2789
عنوان

خانمهای زرنگگگگ

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عمه هام میگن تو باید ازدواج کنی سن تو خوبه  همشون آرزو دارن من ازدواج کنم به دست و دلم افت ...

وا!این چه حرفیه!یعنی هدف تو از ازدواج صرفا دل بقیه است؟؟خودتم باید آمادگی باشی یا نه؟؟بالاخره هر کسی یه معیارهایی داره و براساس اون انتخابش متفاوته...اگر سنت همینی هس که تو پروفایلت زدی هنوز زوده بازم خوددانی

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

وا!این چه حرفیه!یعنی هدف تو از ازدواج صرفا دل بقیه است؟؟خودتم باید آمادگی باشی یا نه؟؟بالاخره هر کسی ...

آره بخدا سنم 16 هستش 

من هنوز بچم هنوز روحیه بچه گانه ای دارم هنوز رویاهام بچه گانه ای و اینکه من یه نفر دیگه رو دوست دارم مهم دل خودمه بابای بنده خدام اصن به من کار نداری هرکس میاد میگه بزار ببینم دخترم چی میگه میگه من نمیتونم برات تصمیم بگیرم خودت مهمی تو میخوای باهاش زندگی کنی ممکن نمی‌خوام باهاش زندگی کنم

❤️✨
عزیزم یعنی چی تو الان مگه سن ازدواجته که درگیر اینجور چیزایی  به همه بگو هنوز بچم میخوام درس ب ...

آره درست میگی

زن عموم میگه ببین دختر بشین درس رو بخون دو روز دیگه ازدواج می‌کنی منت جیب شوهرتو نکشی بعدشم تو بچه ای هنوز دلت کارای بچه گانه میخواد فکر می‌کنی زندگی فقط خوشی هستش تو هنوز تجربه اش نکردی 

واقعا راست میگه الان من دختر عمه ام 14سالشع ازدواج کرده و خیلی ناراحته چون شوهرش. نمی‌ذاره درس بخونه سال دیگم می‌خوان ببرن خونش😔🥺

❤️✨
آره بخدا سنم 16 هستش  من هنوز بچم هنوز روحیه بچه گانه ای دارم هنوز رویاهام بچه گانه ای و اینکه ...

ببین ازدواج یه پروسه بسیار پیچیده و مهم زندگی هس،تو باید تماااام شرایط زندگی خودت رو با ویژگی‌های شخصی ات درست بسنجی  و درست انتخاب کنی،*انتخاب درست*خیلی مهمه حالا چه درسن ۱۵سالگی چه ۳۰ سالگی ،الان میگی یکی دیگه رو دوست دارم آیا به اون بلوغ و پختگی فکری رسیدی که انتخاب کنی و از الان مطمئن بگی فلانی رو دوست دارم،چون اینم باید بدونی که ازدواج فقط دوست داشتن صرف نیست

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

آره درست میگی زن عموم میگه ببین دختر بشین درس رو بخون دو روز دیگه ازدواج می‌کنی منت جیب شوهرتو نکشی ...

راست میگه عزیزم گوش کن لطفا به حرفاشون 

نصیحت ها برگرفته از تجربه شخصیه

ببین ازدواج یه پروسه بسیار پیچیده و مهم زندگی هس،تو باید تماااام شرایط زندگی خودت رو با ویژگی‌های شخ ...

به یه چند نفر که اون بنده خدا رو میشناسن گفتم که من اونو خیلی دوست دارم بعضیا میگن زیاد پسر خوبی نیس 

منم خیلی دوسش دارم و اینکه نه رابطه ای نه هیچی نداریم 

نمیدونم آماده ام یا نه ولی میترسم خیلی از ازدواج😔🥺💔

❤️✨
راست میگه عزیزم گوش کن لطفا به حرفاشون  نصیحت ها برگرفته از تجربه شخصیه

آره خیلی نصیحتم می‌کنه 

ولی مامان بابام بهم میگه ازدواج کن بعدش درس بخون

❤️✨