2777
2789
عنوان

شوهر دکتر اما...

2650 بازدید | 72 پست

اگر شما شوهرتون پزشک بود.اما توی یه شهر کوچیک که نه بازار درست حسابی داره نه امکانات تفریحی داشت دور از خانواده و فامیلتون زندگی میکردین.و تا شهرتون با ماشین بیست ساعت راه بود.و شوهرتون هم همیشه خدا شیفت باشه و صبح و شب و نصفه شب زنگ بزنن از بیمارستان و زندگیش مال خودش نباشه.و از نظر در امدی هم اهل پول جمع کردن نباشه.راه رضای خدایی کار کنه اهل مسافرت و تفریح نباشه.خودشو با کارش خفه کنه.آیا بازم حاضرید باش زندگی کنید.فقط به خاطر پزشک بودنش؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هرگز و هیچوقت دوست نداشتم با پزشک ازدواج کنم 

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     

نه

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

اینجا همه بهت میگن نه عمرا 

ولی همونا حتما قبول میکنن 

عزیزم صد در صد با این ادم زندگی راحتی نداری 

صرف کاری ک داره شرایطش رو بنویس و ببین وزن خوبیاش بیشتره یا بدیاش و انتخاب کن 

نه من نمی‌تونم. مخصوصا تو شهر بدون امکانات.

منم پزشکم و کلی فرصت کاری تو جاهای محروم با درآمد خیلی بالا داشتم ولی توان تحمل ندارم و درآمد کمتر تو شهر بزرگ رو ترجیح میدم.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید