2777
2789
عنوان

خوش به حال زن ها

490 بازدید | 16 پست

خوش به حال خانم ها  ، قصد بدی ندارم . طراحی مغز خانم ها برای زندگی مناسب هست ، ازدواج و فرزند و روزمرگی ها که در ذهنشون تکراری نمیشه و همه چیز در ذهنشون در محوریت همونه ، زن بودن ، در عین سختی هایش ، راحت تر از مرد بودنه ، البته مردی هم که زن گرفته و توان زن داری رو بلده هم الگوی مشابهی داره .

پس از فکر کردن و مطالعه فهمیدم ، پشت همه ادیان و فلسفه ها و جهان بینی ها ، تنها عنصر زن هست . مرد و زن وقتی ازدواج می کنند و هم دیگه رو دوست دارند ، فرزند آوری می کنند و فلسفه زندگی هم همون رویداد ساده هست ، اصل هم همینه ، فلسفه و روانشناسی و موسیقی و ... ، نتیجه افکار کسانی هستند با بهتره بگم مردانی هستند که در این کار عاجز بودند .‌عنصر به ظاهر خاموش ، در واقع تمثیل همه کتاب های نظری و فلسفی و ... هست ، کاری که من یاد نگرفتم

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

والا همه چیز برای من ب شدت تکراری و خسته کنندس

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارخونه اصلا تکراری نیست ی روز تابه و بشقاب میشوری ی روز کاسه و قاشق ی روز قابلمه دایم باید فکر کنی چی بپزی اونم با گوشت کیلو ۷۰۰ تومن ی روز جارو باس بکنی ی روز کمد بچه رو جمع کنی کنارش بچه داری هم هست ک هرروز بچت ی ادای جدید از خودش استخراج میکنه😂😂

باید خودت کارت رو متفاوت کنی .به خدا زن بودن راحت تر از مرد بودن نیست

من خودم دوتا بچه دارم و کلیه امور خونه و بیرون خونه با خودمه 

شوهرم هم درگیر شغلش 

واقعا گاهی  کم میارم

میتونستم برم سر کار ولی دیدم شیرازه زندگیم بهم میریزه 

طراحی مغز هیچ خانومی با شما فرق نداره ،فقط شرایط زندگی و نحوه بزرگ شدن و انتظارات جامعه از خانومها با اقایون فرق داره تو یک خونه دختر و پسر همزمان زیر یک سقف و تحت نظارت یک پدر و مادر بزرگ میشن اما طرز رفتار با دختر و پسر با هم فرق میکنه و خب هر شخصی جوری بزرگ میشه که جامعه ازش انتظار داره ،

نمیشه گفت زن بودن راحتره یا مرد بودن هر کدوم به اندازه ی استانه ی تحملشون سختی میکشن مطمئن شما هم اگه زن بودی و با چالشهاش مواجه میشدی کم میوردی برا مرد بودن هم همینطور چالش های خودشو داره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بنظر من مرد بودن واقعا سخته اینکه تو این تورم یه جوون باید خودشو بسازه همه چی رو مهیا کنه و زن بگیره خیلی سخته خدایی من زورم میاد پولی که براش زحمت کشیدم و بدم به یکی دیگه هر کسی میخواد باشه مردا دل بزرگی دارن که میتونن این موضوعو هضم کنن و خرج خونه و زندگی رو بدن

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

زن بودن تو ایران سخته .یه روزشم نمیتونی تحمل کنی

اگه خارج ایران اوکی بود هیچوقت فمنیسم درس نمیکردن همه جا یجوره ظلم ب زن زبان مشترک تمام ملتهاس

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بنظر من مرد بودن واقعا سخته اینکه تو این تورم یه جوون باید خودشو بسازه همه چی رو مهیا کنه و زن بگیره ...

با این که خودم مرد هستم و اصولاً باید حرف تو رو قبول کنم ، ولی حرف های شما یه اشکال داره ، من الان مجرد هستم و سنم بالا هست کار دولتی دارم و درآمد قابل قبول در حد بخور نمیر. مردی که کار می کنه و پول در میاره ، اگه همسر و فرزندی داشته باشه که دوستشون داشته باشه ، با اشتیاق خرجشون می کنه و هدفی برای پول در آوردن پیدا می کنه ، ولی اگه نباشه و با دوست داشتن نباشه ، مرد بی انگیزه میشه .

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.