2777
2789

سلام امروز که داشتم پسرمو از مهد میوردم.. رفتیم تو یه مغازه براش خوراکی بخرم. تو مغازه منو دو تا دیگه خانم بود.. بعد یه پسر وارد شد. از نظر ظاهر موردی نداشت. 

بعدش به فروشنده گفت:صندلی دارید؟ 

فروشنده گفت: نه بیرون دم در هست اینجا مشتری هست. 

بعد پسره گفت میخوام باهات گپ و گفت و صحبت کنم. 

فروشنده بازم گفت میبینی که مشتری دارم. 

بعد گف :یه گوشی خریدم ۶۰میلیون از دستم رفت نیستش.. 

فروشنده گفت خب من چیکار میتونم کنم برات؟ پسره گفت زنگ میزنم بوق میخوره کسی جواب نمیده. فروشنده هم هیچی نگفت گف والا نمیدونم. بعد یهو به فروشنده گفت میشه گوشیتو بدی یه زنگ بزنم دوباره.. 

فروشنده بهش گفت نه برو بیرون مغازه. مشتری اینجاست. 

منم منتظر بودم همسرم پول بریزه کارتم که خرید کنم.. 

خیلی ترسیدم احساس کردم یه هدف بد داره. بنظر شما مشکلی داشته این حرفارو میزده؟؟؟ استرس گرفتم. 

کنار همسر و فرزندم خوشبخترینم😘😘♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

جای من بودین چ میکردین پس.از یه جایی داشتم برمیگشتم.دوقدم حلوتر یه سوپرمارکت بود.یه یارو با قیافه داغووون.ک گوشیم شارژ نداره گوشیتو بده ب یکی زنگ بزنم ‌.منم خدایی گوشیم شارژنداشت.خداروشکر البته.چون من خیلی ک..سخل هستم.هیجی دیگ یارو انقد بهم تیکه پروند و توهین کرد😐😐میگف تو فک کردی کی هستی تو اصن در حد من نیستی فک کردی من مزاحمم گوشیتو بده😐

انگار همو میشناختن  چه عجیب بود گفتگوهاشون

نه اصلا نمیشناختن پسره یه کوله رو دوشش بود.. فروشنده همش میخواست از مغازه بره بیرون. باهاش در حد یه کلمه حرف میزد. 

جای من بودین چ میکردین پس.از یه جایی داشتم برمیگشتم.دوقدم حلوتر یه سوپرمارکت بود.یه یارو با قیافه دا ...

😅😅وای خدا.. این دیگه رسما دیونه بوده. 

نه اصلا نمیشناختن پسره یه کوله رو دوشش بود.. فروشنده همش میخواست از مغازه بره بیرون. باهاش در حد یه ...

همین دیگه انگار میشناختتش و قهر بودن که اینطوری سربالا جوابشو میداده

یا شایدم پسره کم داشته و دیونه ای چیزی بوده

همین دیگه انگار میشناختتش و قهر بودن که اینطوری سربالا جوابشو میداده یا شایدم پسره کم داشته و دیونه ...

مورد دوم بیشتر شبیه. انگار اصلا مال شهر ما نبود.