2777
2789

خسته شدم دیگه شب ها خواب ندارم اصلا میگه دوستت دارم باور نمیکنم چکار کنم بنظرتون 

کاربری دست دو نفره من و دوستم که اون نامزده♡

اون حس نیست اطمینانه

عقدید؟!

البته عقدم نباشیدفرقی نداره

ولی دلایلش فرق داره

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون حس نیست اطمینانه عقدید؟! البته عقدم نباشیدفرقی نداره ولی دلایلش فرق داره

نه عزیزم عقد نیستیم ماجرا از اونجایی هست که دو اکانت داشت هی با اون یکی آنلاین بود بهش گفتم چرا همش اونجا آنلاینی بعد گذشت دیدم گذاشته روی اخیر بازدیدش رو گفتم چرا اینجوری کردی گفت خیریه هی بهم پیام میدادن پول بده منم گذاشتم رو اخیرا من باورم نمیشه ولی چکار کنم

چطور بهش شک کردی؟

ماجرا از اونجایی هست که دو اکانت داشت هی با اون یکی آنلاین بود بهش گفتم چرا همش اونجا آنلاینی بعد گذشت دیدم گذاشته روی اخیر بازدیدش رو گفتم چرا اینجوری کردی گفت خیریه هی بهم پیام میدادن پول بده منم گذاشتم رو اخیرا من باورم نمیشه ولی چکار کنم

مگه چیکار کرده 

ماجرا از اونجایی هست که دو اکانت داشت هی با اون یکی آنلاین بود بهش گفتم چرا همش اونجا آنلاینی بعد گذشت دیدم گذاشته روی اخیر بازدیدش رو گفتم چرا اینجوری کردی گفت خیریه هی بهم پیام میدادن پول بده منم گذاشتم رو اخیرا من باورم نمیشه ولی چکار کنم

ماجرا از اونجایی هست که دو اکانت داشت هی با اون یکی آنلاین بود بهش گفتم چرا همش اونجا آنلاینی بعد گذ ...

همین فقط؟ 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
ماجرا از اونجایی هست که دو اکانت داشت هی با اون یکی آنلاین بود بهش گفتم چرا همش اونجا آنلاینی بعد گذ ...

نمیدونم آخه فقط با این دلیل نمیشه شک کرد،بیشتر زیر نظرش داشته باش ،الکی زندگیتو تلخ نکن

من پس باید چی بگم که شوهرم هرزه اس..دیگه بریدم همه فکر و ذکرم شده این که چجوری طلاق بگیرم ولی بعدش اواره نشم کاش پول داشتم یه لحظه ام تو این خونه دیگه نمیموندم عاشقش بودم اما همه چیو خراب کرد