2777
2789

کدوم خوبه ؟

دوغزال 

ارل گری 

صوفیا 

دوقوچ 

جهان

طبیعت 

احمد

محمود 

و .... 

ضمنا اگه کسی ارل گری و دو قوچ مصرف کرده تجربش بگه

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوغزال و تویینگز

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

از بچگیم دو غزال

امضات💚🤲🏻

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من الگانس میخورم محمود اینا عطریه

الگانس چیه؟

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

صوفیا و دوغزال بنظرم طعم خیلی خوبی دارن مخصوصا صوفیا

تو از یک زن زندگی‌ گرفتی که زندگیِ زن‌های دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو...                                    به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها.    دوست ندارند