2777
2789
عنوان

بی بی چک ممکنه منفی کاذب بده

3020 بازدید | 23 پست

هشتم باید پریود میشدم و امروز روز پنجم تاخیر پریودم هست تا الان سابقه نداشته عقب بندازم و همیشه دقیق بوده پریودم 

روز دوم تاخیرم بی بی چک زدم صبح اولش منفی بود بعد یک ساعت که دیدم مثبت شده بود یعنی هاله صورتی کمرنگ اما واضحی داشت بعد دیشب دوباره زدم (خوابم نمیبرد ننتونستم تا صبح صبر کنم ) ادرارم حس میکنم خیلی رقیق بود و منفی شد 

کمر درد داشتم دیروز و همش حس میکنم دارم پریود میشم ولی خبری نیست سردلم همش میسوزه شبها حالت تهوع شدید دارم و دلپیچه و ببخشید اسهال دارم و علائم پریودی که قبل همه پریود هام قبلا داشتم را ندارم اصلا مثل پادرد و دلدرد 

علائمم درست مثل اول بارداری دخترم هست و این خیلی منو میترسونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عکس نداری؟ بعد ده دیقه میگن نامعتبره بی بی چک ... 

به نظرم صبر کن ۱۰ روز که شد مستقیم برو آزمایش بده ، ان شاالله که خیرع

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

عزیزم بهترین وقته بی بی چک زدن یه هفته بعد از موعده دو روزه دیگه صبر کن با ادرار اول صبح بی بی چک بزن اگه مثبت شد مبارکه مامان شدی اگه نشد یکم دیگه صبر کن ده روز یا پانزده روز بعدموعد برو ازمایش بده

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

اگه غذایی ی داروی گیاهی که داخلش رازیانه تخم شوید ووو باشه بخوری اونم عقب میفته 

نه چیز خاصی نخوردم این ماه فعالیت خاصی هم نداشتم استرس یا کم خوابی هم نداشتم

پریود هام همیشه خیلی منظم بوده ولی متاسفانه چون بچه کوچیک دارم و کسی نیست مواظبش باشه نمیتونم برم آز ...

معمولن بیبی چک با ادرار اول صبح نتیجه درست تری میده تا اخر شب 

به نظرم یه بار دیگه بی بی چک رو اول صبح با اولین ادرار امتحان کنین