2777
2789
عنوان

بی بی چک ممکنه منفی کاذب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3020 بازدید | 23 پست
عزیزم بهترین وقته بی بی چک زدن یه هفته بعد از موعده دو روزه دیگه صبر کن با ادرار اول صبح بی بی چک بز ...

نمیتونم جلوی فکر و خیالم را بگیرم اصلا علائم پریود ندارم و علائمم همش شبیه زمانیه که دخترم را باردار بودم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی که خداوند به حق این ماه عزیز بچه بده به اونا که میخان نه اونا که فعلا امادگیش ندارن یا دارن کوچیکه ووو

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭
معمولن بیبی چک با ادرار اول صبح نتیجه درست تری میده تا اخر شب  به نظرم یه بار دیگه بی بی چک رو ...

فکر کنم دو روز دیگه صبر کنم بعد اگه پریود نشدم بی بی چک بزنم 

ترس اصلیم از اینه که یک درصد باردار باشم و دیر بفهمم آخه سر دخترم اگه دیر فهمیده بودم حتما سقط میشد تا روز زایمانم خونریزی و درد داشتم 

فکر کنم دو روز دیگه صبر کنم بعد اگه پریود نشدم بی بی چک بزنم  ترس اصلیم از اینه که یک درصد بار ...

نگران نباشین 

همون دو روز دیگه بی بی چک بزنین 

خداروشکر الان ک خونریزی یا درد ندارین

الهی که خداوند به حق این ماه عزیز بچه بده به اونا که میخان نه اونا که فعلا امادگیش ندارن یا دارن کوچ ...

عزیزم هر کار خدا مصلحتی داره با اینکه بچم یازده ماهشه و اصلا شرایط بچه دارشدنو ندارم اما اگه الان ناخواسته باردار باشم بازم میگم هر چه از یار رسد نیکوست

اگه صلاح دیده اگه منو دوباره لایق مادر شدن دونسته نعمت بزرگیه و خودش صبر و توانش را میده

نمیتونم جلوی فکر و خیالم را بگیرم اصلا علائم پریود ندارم و علائمم همش شبیه زمانیه که دخترم را باردار ...

عزیزم درکت میکنم نگران نباش به خودت استرس نده گاهی پریود نامنظم میشه بدون علت خاصی و تاده روز پریودنشدن طبیعیه قرارنیست که حتما حامله باشی یه هفته صبرکن اگه پریود نشدی بی بی چک بزن و برو ازمایش بده اگه مثبت شد که خیلی عالیه مبارکه اگه منفی شد برو دکترزنان علت تاخیرت رو پیداکنن

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️