2777
2789
عنوان

تکون های بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 20 پست
بنظرم نفخه چون تکون و ضربه ها و کلا حس کردن جنین از هفته ی نوزده یا بیست به بعده

آها دست میزارم اینجور میشم فک کردم تکون میخوره ،مرسی🌹

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️

تو این هفته ها هنوز زود که زیر دستت اون رو حس کنی،اینی که حس میکنی نبض دستت هست،ولی از هفته های ۱۸ به بعد یسری لرزش های نبض مانند توی پایین شکمت حس میکنی اون مربوط به جنینه،

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو این هفته ها هنوز زود که زیر دستت اون رو حس کنی،اینی که حس میکنی نبض دستت هست،ولی از هفته های ۱۸ ب ...

نمیدونم گفتن ممکنه زودتر هم حس شه ،حالا این حالت ضربه از داخل شکمم خیلی خیلی ریز نمیدونم ضربان دستم نیست شاید دوستان گفتن نفخ باشه 

نمیدونم گفتن ممکنه زودتر هم حس شه ،حالا این حالت ضربه از داخل شکمم خیلی خیلی ریز نمیدونم ضربان دستم ...

درسته الان رحم هنوز توی حفره لگنه اونقد بالا نیومده که چیزی حس بشه

بله گلم اگر جفتت خلفی باشه تموم های بچه رو زود متوجه میشی اینا ضربان یا سکسکه یا تکون ریز هست ،بچت پسره یا دختر 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بله گلم اگر جفتت خلفی باشه تموم های بچه رو زود متوجه میشی اینا ضربان یا سکسکه یا تکون ریز هست ،بچت پ ...

نمیدونم دکتر مامایی که میرفتم تازه عوض کردم دو روز دیگه برام پرونده باز میکنه میفرسته فک کنم سونو