gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 عنوان درجواب فامیل فضول چی بگم 128 بازدید | 5 پست اگه درجریان تاپیک قبلم باشید میدونید ک عروسی برادر شوهرم نرفتیم ب غیر خواهر برادراشم کسی درجریان دلیل نرفتنمون نیستحالا دوسه تا از فامیلای دورشون ک خیلیم حرف میبرنو میارن پرسیدن چرا نیومدید شمامگه مشکلی داشتین بنظرتون چی جواب بدم سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏 1402/12/11 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 بگو قسمت نبود یا سعادت نداشتیم فضولو باشه ممنون 🌹 سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2563 خب دلیلش روبگویاباهاشون حرف نزنیابگویه مسئله مربوط به خانواده است(به شماهاچه باادبی) من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 خب دلیلش روبگو یاباهاشون حرف نزن یابگویه مسئله مربوط به خانواده است(به شماهاچه باادبی) خب نمیشه ک منکه شانس ندارم فردا میبینی هزارتا حرف دیگ میزاره روشون میره میگه سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2563 خب نمیشه ک منکه شانس ندارم فردا میبینی هزارتا حرف دیگ میزاره روشون میره میگه برن بگنبخوان بگن،نگفته هم میگنمن باشم راحت میگم به شماچهولی همه مثل من بیتربیت نیستن که😁😂🤣🤣بگومیگرن شدیدماهانه داشتی من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.