rhaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 1502 عنوان خانمای اهل ژل بیان 78 بازدید | 5 پست خانوما من صورتم قسمت لپ خالی شده بود خیلی سنمو برده بود واسه همین از شوهرم قول گرفته بودم حقوقشو دادن پول بده برم ژل بزنمامروز رفتم تزریق کردم ولی خیلی تغییر نکردم خانومه میگفت سری بعد ک برا ترمیم بیای اون موقع تغییراتو میبینی،پک ده سی سی رووفیل زدم۷تا زد۳تاموندایا طبیعیه؟ 1402/12/11 | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
archexol عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 1653 ارهاول اصلا دیده نمیشه مخصوصا قسمت لپچون کم میزنن وجذب میشهدفعه بعد بزنن بیشتر معلوم میشهدفعه بعدش باز بیشتر معلوم میشه
rhaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 1502 اره اول اصلا دیده نمیشه مخصوصا قسمت لپ چون کم میزنن وجذب میشه دفعه بعد بزنن بیشتر معلوم میشه دفع ... یعنی باید مدام ترمیم بشه؟؟اگ بعد دوبار نرم همش جذب میشه یا چیزی ازش میمونه؟
archexol عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 1653 یعنی باید مدام ترمیم بشه؟؟اگ بعد دوبار نرم همش جذب میشه یا چیزی ازش میمونه؟ بستگی به پوستت وگوشتت دارهبعضیا براشون جذب میشه نه همش ولی یکمشمثلا برای لب من ۲بار زدم فیکس شد دیگهولی خالم نه چند بار برای ترمیم رفت