2777
2789
عنوان

جواب آز گفتم پس بی بی بزنم

385 بازدید | 24 پست

رفتم بعد جواب از قبلی که مشکوک بود یه آز دیگه دادم قبلی دو ساعته گرفتم نمی دونم چرا این گفت ۳ روز دیگه 

گفتم پس یه بی بی دیگه بزنم 

ولی بازم سریع بی بی مثبت نشد

مثبته عزیزم مبارکه 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این صورتی شدع یعنی بارداری خیلی هم خودتو با بی بی چک مشغول نکن فقط جواب آزمایش مهمه 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
بلاتکلیفی  کلی فکر میاد نکنه ال باش بل باشه ...

شما مشکوک به بارداری هستید وقتی بتا ۴۷ بوده صددصد بارداری خدایی نکرده اگه زیر ۲۵ بود منفی بود 

لقاح دیر تشکیل شده  دیگه بی بی هم نزن