2777
2789

سلام دوستان عزیز من تجربه ای ندارم لطفا لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ی داداش دارم که مدتیه حالش خوب نیست گوشه گیر هیچ حرفی نمیزنه دوبار خودکشی کرده ک نجات پیدا کرده این بار اخر قرص خوردن و نجات پیدا کردن کار خدا بود حالا همش میگه یکی پیشمه یکی اذیتم میکنه نشسته کنارم شباتوی خواب جیغ میزنه میگه برو از پیشم ولم کنید خیلی ترسناک جوری ک همه میفهمن مشکلی داره همه میگن طلسم خیلی بد و شدید داره کسیو نمیشناسه بلدنیستم از دعا نویس هم میترسم جون ی جوون در خطره لطفا کسی میدونه راه قرانی بگه حرز امام جواد ابی دجانه ای کنوش و ۱۴ معصوم هم خریدم میترسه استفاده نمیکنه فراریه از همشون😔😔

به جای این کارها

ببریدش روانپزشک

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جن زدگی چیه اخه 

ببخشید ولی شاید مواد روانگردان استفاده میکنه!

بهتره ک ببرید دکتر 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
من ینفر میشناسم کارش همین نمیدونم برای غریبه هاهم اینکارو انجام میده یانه

تبلیغ ممنوعه

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

لطفا ببریدش روانپزشک اگه تایید شد ک دوقطبی یا دیگر مشکلات ذهنی و مغز و اعصاب ندارن اون وقت قران درمانی کنید 

مورد مشابه دیدم تو اشناها با علاییم شدید تر با دوتا قرص ساده کنترل و درمان شد الکی تلقین جن و جادو نکنید 

دوستان باور کنید نمیاد روانشناس هرجایی ک میگم اصلاااا راه نمیاد ی گوشه میفته میگه نمیام چیزیم نیست باید خودشونم بیانمن با مشاوره حرف زدم اصلا حالت عادی ندارن چند روز بیمارستان بستری بودن شبها روی قبرستون هم رفتن و انگار استخون پیدا کردن والا درمونده ایم ۲۲ سالشه همش عقلمون ب جایی نمیرسه میگم ک دعا هم نکردیم فقط اطرافیان پرسیدن و دوسه نفر گفتن 

دوستان باور کنید نمیاد روانشناس هرجایی ک میگم اصلاااا راه نمیاد ی گوشه میفته میگه نمیام چیزیم نیست ب ...

فکر کنم اگر زنگ بزنید اورژانش اجتماعی میان میبرنش ،اونجا روانپزشک داره اگه معاینه شد مشکلی نداشت میبریدش خونه