2777
2789
عنوان

🎀♥️برای ظهور🎀♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 40 پست
عزیزم من فکر کرده بودم فلان روز دیگست از ۱۰ روز پیش خوندم که

عزیزم من تو تاپیک نوشته بودم روز اول چله روز نیمه شعبان و پایانش  روز ۲۴ ماه مبارک رمضان

انشالله قبول باشه 💗🌷🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بسم الله الرحمن الرحیم  سلام دوستان گلم🌱 به تاپیک امام الزمان (عج الله تعالی فرجه والشریف) خ ...

خیلی ممنونم عزیزم 

قرائت شد 💜💞

عید شما مبارک 😍💗💜💖💞💜💖💗

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بسم الله الرحمن الرحیم  سلام دوستان گلم🌱 به تاپیک امام الزمان (عج الله تعالی فرجه والشریف) خ ...

100مرتبه میگم 

فقط هرروز تگ کن چون خیلی مشغله م زیاده 

یک دنیا سپاس♥️

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

100مرتبه میگم  فقط هرروز تگ کن چون خیلی مشغله م زیاده  یک دنیا سپاس♥️

بله ۱۰۰ مرتبه ذکر شریف"اللهم عجل لولیک الفرج یه حق حضرت زینب کبری(سلام الله علیها)

چشم انشالله

سلام عزیزم

محبت کردی ب یادم آوردی🙏🌸

اللهم عجل لولیک الفرج

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

سلام عزیزم محبت کردی ب یادم آوردی🙏🌸 اللهم عجل لولیک الفرج

سلام عزیزم عیدت مبارک

۱۰۰ مرتبه ذکر شریف"اللهم عجل لولیک الفرج یه حق حضرت زینب کبری(سلام الله علیها)

سلام عزیزم عیدت مبارک ۱۰۰ مرتبه ذکر شریف"اللهم عجل لولیک الفرج یه حق حضرت زینب کبری(سلام الله علیه ...

عید بر شماهم مبارک انشالله🌸

به روی هردوچشم 🤍♥️

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀