امیدبخدادارممم مدیر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 4012 عنوان بعد بوتاکس که ابرو بالامیره چقدر طول میکشه طبیعی بشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 8395 بازدید | 20 پست یکیش طبیعی شده ولی یکیش هنوزم بالاست خیلی رومخمه حوصله دکتررفتنم ندارم میحام اثرش خودبه خود بره هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮 1402/12/04 | 21:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_fatima عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 1895 برای تمدید بوتاکسم که دیشب رفتم یه خانوم اومد فیلر لیفت شقیقه انجام داد میخواست شقیقه لیفت بشه ابرو ... یعنی مثلذفیلر لب حجیمم میشه من ابروها خیلی خیلی پایینه دوست داشتم یه مقدار بره بالا
آراسی عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 135 یعنی مثلذفیلر لب حجیمم میشه من ابروها خیلی خیلی پایینه دوست داشتم یه مقدار بره بالا بله حجم هم میگیره ولی حتما باید پیش دکتر خوبی برید که لب رو هم لیفت کنه به بالا نه اردکی .... بله با بوتاکس و فیلر میشه بوتاکس خارجی بزن
73tabasom عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 2028 سلام عزیزم شماراور بوتاکس رفت ابروهات اومد پایین؟؟من انجام دادم الان سه روزه هشت ابروهام رفته بالا دوس ندارمگف نخواستی بیار بعدا بیارمش پایین ولی نمیخام دیگه تمدید کنمخواستم ببینم خودش درست میشه؟؟
امیدبخدادارممم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 4012 سلام عزیزم شماراور بوتاکس رفت ابروهات اومد پایین؟؟من انجام دادم الان سه روزه هشت ابروهام رفته بالا د ... برای من بعداز حدود ۷،۸ماه طبیعی شدو الان یکسال شده ۹۵درصد برگشته مثله قبل هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
2khtare_baran عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 1744 نه عزیز دلم تهران نیستم متاسفانه نزدیکم نیستم ولی اونقدر کارشون عالی هست که هر جا میرم میگن چه چونه ... میشه بپرسم کجاهای صورتت و فیلر زدی؟ واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید