خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
😔🤣و روزی ما ازدواج کردیم چندماه اول همه چی بو گل میداد و بعد شل کردم
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
خب تو که حساسی چرا قبلش همه جا رو حسابی تمیز نکردی من رودربایستی داشته باشم با کسی بخواد بیاد خونم سنب و سوراخ و هم حتی تمیز میکنم گوشه به گوشه جز به جز حتی جاهایی که اون طرف نمیبینه اصلااا😂😂
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
ولی مادرشوهرم هر وقت میاد خونم سرزده میاد (تو یه کوچه هستیم) بعد یه اخلاقی داره وقتی میشینه چشمش همه جا میچرخه ببینه تمیزه یا نه یه بار گردنشو کج کرده بود پشت بخاریو نگاه میکرد.. بعد یهو بلند میشه بره تو آشپزخونه دستشو بشوره... وقتی داره دستاشو میشوره یه ربع دستاشو میسابه و چشماش همه جا میچرخه ببینه چه خبره