2777
2789

بچه های نی نی سایت

کارنامه خرد اگر رفتید لطفا بگید خوب بوده یا نه؟ ممنون

تعداد رای : 28
نظرسنجی
عالی
23
82%
متوسط
3
10%
ضعیف
2
7%

سه ساله میرم کارنامه خرد من  از دهم تا الان که سال کنکورمه توی این سه سال  فیلمهایی که دیدم و راضیم استادمم فیزیک باباخانی که بهترینه تو فیزیک شیمی با خواجوی بود دهم الان دکتر پلویی که خیلی خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فیزیک و ریاضی  و شیمی شون رو بودم خوب بود کلاسهای کارناه خرد

البته من از درس دور بودم سالها ولی واقعا میفهمیدم همچی رو ببین موسسه 50 درصد مهمه و 50 درصد دیگه خودت هستی که چه قدر وقت بزاری اگر اون موقع که من دبیرستان میخوندم از این معلمها داشتیم خیلی همه چیز فرق میکرد

من دوسال پیش کلاس داشتم کارنامه خرد همه چی خوب بود به جز قیمت کلاسها که از همه جا گرونتر بود ولی بدقولی نکردن و هرچی گفتن انجام دادن خوبیه کلاسشون اینه که برای مشاوره و  همایش نکته تست پول جدا نمیگیرن یعنی یه بار پول دادم برای کلاس های سالیانه  دیگه واسه مشاوره و همایش پول نگرفتن

فیزیک و شیمی و زیست دبیرها خیلی خوب بودن

عالیه شک نکن

البته خودتم باید دقیقا برنامه هاشونو اجرا کنی   روی همه کلاسهاشون پکیج مشاوره رایگان هم دارن اگر اجرا بکنی و تکلیفهایی که مشاور میده و معام ها همه رو درست انجام بدی موفق میشی ببین بعضی انتظار معجزه دارن بدون زحمت کشیدن اگه واقعا عزمت جزم باشه موفق میشی