2777
2789
عنوان

چقدر با بچه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 28 پست
ما هم دزد و پلیس بازی میکنیم یا اون دایناسور میشه من شکار مثلا آهو ، نقاشی میکشیم شعر می‌خونیم با ما ...

وای خدا خسته نمیشی؟

من نمیخام اخه حوصله ندارم هیچوقتم خوابم خوب نیس شبا نمیذارن بخوابم روزا هم ک فرصت نمیشه همش کسلم 

سعی کن قانعش کنی به وقتایی تو باهاش بازی کنی بستری ام فراهم کن بتون تنها سرگرم شه 

چجوری قانعش کنم اصلا نمیفهمه هرچی بهش میگم پسرم یه کم بازی کردم بعدش باید استراحت کنم جیغ میکشه فقط بازی یا دائم جلو صورتم وامیسته هی تکرار میکنه مامان بازی مامان بازی یعنی خول میشما از دستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بدبخت از در خانه نمیتونم برم بیرون دو تا رو نمیشه کنترل کرد تنهایی اره ناراحت نباش چند روز بفرستش ...

اره برا سال جدید حتما اینکارو میکنم 

مگ دخترتون بزرگ نیس چرا نتونی بری بیرون

وای خدا خسته نمیشی؟ من نمیخام اخه حوصله ندارم هیچوقتم خوابم خوب نیس شبا نمیذارن بخوابم روزا هم ک فر ...

چرا بابا پیر شدم بخدا قیافه ام داغونه  منم شبا اذیتم ولی پسرم بعد ازظهرا دو سه ساعت خوابه اون موقع هم استراحت میکنم هم به کارای خونه میرسم تازه  با اینهمه رعایت دیشب از دست همسایه کتکم خوردم سر همین سروصدای بچه 😂😔

نه بابا اصلاااااا باهم نمیسازن دخترم لجبازی می‌کنه باهاش منم نمیزارم میگم بیا با خودم بازی کن من که ...

اوخی طفلکی ما مادرا حالا کیه ک قدر بدونه فک میکنن زن تو خونه همش استراحته

چرا بابا پیر شدم بخدا قیافه ام داغونه  منم شبا اذیتم ولی پسرم بعد ازظهرا دو سه ساعت خوابه اون م ...

الهی بگردم مث همیم پس 

وای خدا مرگم چرا کتک حالا خب بچست دیگ نمیشه ک یه جا بشینه مارو ببینی همسایمون پسرای بیست سالش چطوری سروصدا میکنن😂 

ینی تو این هفت سال باهاش بازی نکردی اصلا؟ اره باور کن تا بیکار بشم میچسبه بهم ک بیا بازی کن دیونم ک ...

😂مگه میشه بازی نکردبااین جوجه خوشگل  منظورم اینه که الان که هفت سالش همش وقتمون میره برای درس مشقش منم سنم بیشترشده دیگه حوصله بازی ندارم

ما هم دزد و پلیس بازی میکنیم یا اون دایناسور میشه من شکار مثلا آهو ، نقاشی میکشیم شعر می‌خونیم با ما ...

آره منم باهاش این بازی هارومیکردم مخصوصا همسایه بازی یاباید ماشینارودنبال خودم میکشیدم الان که مدرسه ای شده دیگه واقعا وقتی نمیمونه منم دارم برای آزمون میخونم

😂مگه میشه بازی نکردبااین جوجه خوشگل  منظورم اینه که الان که هفت سالش همش وقتمون میره برای درس ...

اوخودا😍

خدا برای هم حفظتون کنه❤️

وقتی کوچیک بود چقدر باهاش بازی میکردی یعنی هروز بازی میکردین

اوخودا😍 خدا برای هم حفظتون کنه❤️ وقتی کوچیک بود چقدر باهاش بازی میکردی یعنی هروز بازی میکردین

آره گلم هر روز که من خونه بودم باهاش بازی میکردم البته دوارن بچگیش من دانشجو بودم کمترخونه بودم ولی بازی باهاش میکردم حداقلش روزی یک بار تاهمین پارسال که مدرسه نمیرفت بیشتر روزا توپارک بودیم آبجیامم خیلی باهاش بازی میکردن وقتی میرفتیم خونه بابام آبجیم همسن خودم یک عدد آدم باحوصله بیکار😅

آره گلم هر روز که من خونه بودم باهاش بازی میکردم البته دوارن بچگیش من دانشجو بودم کمترخونه بودم ولی ...

چقدر وجود این ادمای باخوصله بیکار نعمته😂 

منم مامانم باهاش بازی میکنه گاهی هم خواهرم ک ۲۳سالشه جوونتره