2777
2789
عنوان

چقدر با بچه هاتون

433 بازدید | 28 پست

بازی میکنید ؟

پسرمن ۳سالشه دیونم کرده از خواب ک پامیشه میگ بیا بازی کنیم تاااااااا شب 

بابا دیگ ۳۳سالمع حوصله خودمم ندارم چ برسه بازی 

والا بچه هم ک بودم خیلی اهل جنبوجوشو بازی نبودم یه دختر بچه اروم بودم 

خیلی اذیتم میکنه نیم وجبی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا بازی بلد نیستم تو خدا یادم بده چ بازی هایی میکنی باهاش دو تا بچه دارم 

منم باور کن بلد نیستم اون یادم میده دبونم کرده مثلا میگ بیا بریم دنبال دزدا بگردیم مث دیونه ها یه اصلحه میگیریم دستمون میچرخیم تو خونه😂🤣

ولی خب چشاشو با روسری میبندم میگم منو پیدا کن بگیر یا ماشیناشو یکی یکی میارم ایشون اقای تعمیرکار هستن یا قایم میشم پیدام کنه و برعکس با فوتبال بازی یا مثلا یه چی میذاریم با توپ نشونه میگیریم 

پسرم هفت سالشه هیچی باهاش بازی نمیکنم فقط چندین ساعت وقت میزارم برای درساش املا شما باپسرت بازی میک ...

ینی تو این هفت سال باهاش بازی نکردی اصلا؟

اره باور کن تا بیکار بشم میچسبه بهم ک بیا بازی کن دیونم کرده 

منم باور کن بلد نیستم اون یادم میده دبونم کرده مثلا میگ بیا بریم دنبال دزدا بگردیم مث دیونه ها یه اص ...

وای من با دو تا بچه همسن تو در مرز جنون بسر میبرم بخدا از دیوار صدا در میومد از من در نیمومد

وای من با دو تا بچه همسن تو در مرز جنون بسر میبرم بخدا از دیوار صدا در میومد از من در نیمومد

ینی دوتا هستن ولی باهم بازی نمیکنن؟؟؟؟؟

حالا من همش میگم کاش دوتا پشت هم میاوردم هم بازی بودن

انگار خود منی هم سنیم پسرمم 3ساله اس من خییییلی باهاش بازی میکنم کلافه هم میشم خسته میشم ولی مجبورم تا هم بزاره خواهرش درسشو بخونه هم میگم سروصدا نکنه همسایه ها اذیت بشن هرچند انگار فایده نداشته کلن همسایه ما به راه رفتنمونم گیر میده 

انگار خود منی هم سنیم پسرمم 3ساله اس من خییییلی باهاش بازی میکنم کلافه هم میشم خسته میشم ولی مجبورم ...

با خواهرش بازی نمیکنه؟

منک دبونه شدم اخه اصلا حوصله ندارم کلا یه ادم کم انرژی ام حالا فک کن یسره بازی های پر جنبوجوش میخاد😂

باهم شروع ب جیغ میکنن اب بازی میکنن همش هممممش 

حالا هوا گرم باشه ک عیبی نداره ولی منک خیلی عذابمه بازی کردن باهاش میگم کاش زودتر هوا گرم بشه یسره ببرمش پارک

پسرم هفت سالشه هیچی باهاش بازی نمیکنم فقط چندین ساعت وقت میزارم برای درساش املا شما باپسرت بازی میک ...

ما هم دزد و پلیس بازی میکنیم یا اون دایناسور میشه من شکار مثلا آهو ، نقاشی میکشیم شعر می‌خونیم با ماشیناش تعمیرگاه باز میکنیم من تصادف میکنم اون تعمیرکار میشه یا کارواش بازی جدیدا گل یا پوچ ،توپ بازی و فوتبال خونه ما ممنوعه توپاشو بردم گذاشتم انباری

سعی کن قانعش کنی به وقتایی تو باهاش بازی کنی بستری ام فراهم کن بتون تنها سرگرم شه 

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚
حالا هوا گرم باشه ک عیبی نداره ولی منک خیلی عذابمه بازی کردن باهاش میگم کاش زودتر هوا گرم بشه یسره ب ...

من بدبخت از در خانه نمیتونم برم بیرون دو تا رو نمیشه کنترل کرد تنهایی اره ناراحت نباش چند روز بفرستش مهد چند روز پارک درست میشه

با خواهرش بازی نمیکنه؟ منک دبونه شدم اخه اصلا حوصله ندارم کلا یه ادم کم انرژی ام حالا فک کن یسره با ...

نه بابا اصلاااااا باهم نمیسازن دخترم لجبازی می‌کنه باهاش منم نمیزارم میگم بیا با خودم بازی کن من که قیافه ام همیشه خسته اس انقد باید بازی کنم باهاش بازی پرتحرک هم نمیتونم چون همسایمون بشدت حساسه روزایی که هوا خوبه پارک میبرمش بعضی وقتا خونه بازی میبرم ولی اکثرا خودم باهاش بازی میکنم مجبووورم 😂