سعی کن قانعش کنی به وقتایی تو باهاش بازی کنی بستری ام فراهم کن بتون تنها سرگرم شه
چجوری قانعش کنم اصلا نمیفهمه هرچی بهش میگم پسرم یه کم بازی کردم بعدش باید استراحت کنم جیغ میکشه فقط بازی یا دائم جلو صورتم وامیسته هی تکرار میکنه مامان بازی مامان بازی یعنی خول میشما از دستش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا بابا پیر شدم بخدا قیافه ام داغونه منم شبا اذیتم ولی پسرم بعد ازظهرا دو سه ساعت خوابه اون موقع هم استراحت میکنم هم به کارای خونه میرسم تازه با اینهمه رعایت دیشب از دست همسایه کتکم خوردم سر همین سروصدای بچه 😂😔
ما هم دزد و پلیس بازی میکنیم یا اون دایناسور میشه من شکار مثلا آهو ، نقاشی میکشیم شعر میخونیم با ما ...
آره منم باهاش این بازی هارومیکردم مخصوصا همسایه بازی یاباید ماشینارودنبال خودم میکشیدم الان که مدرسه ای شده دیگه واقعا وقتی نمیمونه منم دارم برای آزمون میخونم
اوخودا😍 خدا برای هم حفظتون کنه❤️ وقتی کوچیک بود چقدر باهاش بازی میکردی یعنی هروز بازی میکردین
آره گلم هر روز که من خونه بودم باهاش بازی میکردم البته دوارن بچگیش من دانشجو بودم کمترخونه بودم ولی بازی باهاش میکردم حداقلش روزی یک بار تاهمین پارسال که مدرسه نمیرفت بیشتر روزا توپارک بودیم آبجیامم خیلی باهاش بازی میکردن وقتی میرفتیم خونه بابام آبجیم همسن خودم یک عدد آدم باحوصله بیکار😅