2777
2789

الان از جمعه اومدم خونه جاریم چون شوهرم مسافرت کاریه چندروزه همش ظهرا غذا درست نمیکنه مثلا اون روز ساعت پنج غذا خوردیم منم حامله ام تند تند گشنه ام میشه روم نمیشه هی بگم من گشنمه امروز صبح بیدار شدم رفتم بیرون خونه نبوده خودم یه چیزی گرفتم خوردم ظهرم برامون چایی با نون شیرمال اورده ساعت سه!!اتا الانم شامش اماده اس هی به بچه هاش میگه بزارید عمه بیاد برا شوهرش غذا اورده منم همینجوری گشنه واقعا دارم عصبی میشم حالم خیلی بده مگه کافره 

دیگه چه جوری بگه پاشو برو خونت

همسرت ماموریته چرا نرفتی خونه مامان یا خواهر خودت؟؟با خونه خودت میموندی.با این اوضاع اقتصادی مهمون همون وعده ی اول و دوم مهمونه از بعدش بد نیست یه خورده تو هزینه ها شریک بشه.همون روزی که رفتی بیرون تنقلات میخریدی میذاشتی روی میز برای اینجور وقتا که ضعف میکنی

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلوش زنگ بزن سفارش غذا بده بزار آب شه از خجالت چرا گرسنه میمونی 

برو مغازه خوراکی بخر برای خودت به بچه هاشم نده

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

میتونیم پاشی بری خونت این انگار از موندن شما تو خونش ناراحته

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

جاااااری؟؟؟؟آدم خونه جاری می مونه آخه خونه ی خودت تنها باشی بهتره از اینه ک تو خونه جاری باشی هیچ وقت جاری با آدم خوب برخورد نمیکنه شاید استثنا بعضیا جاری خوب داشته باشن اما اکثرا بد و حسود میشن

گلم خونه جاری تون کاروانسرا که نیس 

پاشو برو خونه خودت 

توقع بیجا داری

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇