2777
2789

من دوماه با آقایی آشنا شدیم به قصد ازدواج خواستگاری هم اومدن اما من چنتا مشکل از ایشون دیدم که خیلی منو می‌ترسونه کلا یجوری شدم از ازدواج وحشت کردم شبا خواب ندارم بنظرتون چکار کنم میترسم بگم نه عذاب وجدان بگیرم که بگه منو سرکار گذاشتی من اوایل دوسش داشتم اما با رفتار و حرفایی ک زد خیلی منو نا امید کرده 

کاربری دست دو نفره من و دوستم که اون نامزده♡

خب ؟ 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب ؟ 

مثلا روزن زن  مادرم دعوتش کرد رستوران گفت نه باید خونمون باشم زنداداشم میاد بهش تبریک بگم یا میگه زن داداشم خیلی سر زبون داره تو هم اینجوری هستی ؟چند بارم از کیک هایی درست میکنه تعریف کرده یه شب گفتم بیا خونمون گفت خونه زنداداشم دعوتیم نمیشه بیام تو بیا منم گفتم نمیام بی دعوت گفت از خدات هم باشه

خب

مثلا روزن زن مادرم دعوتش کرد رستوران گفت نه باید خونمون باشم زنداداشم میاد بهش تبریک بگم یا میگه زن داداشم خیلی سر زبون داره تو هم اینجوری هستی ؟چند بارم از کیک هایی درست میکنه تعریف کرده یه شب گفتم بیا خونمون گفت خونه زنداداشم دعوتیم نمیشه بیام تو بیا منم گفتم نمیام بی دعوت گفت از خدات هم باشه

نه خب داشتی آشنا میشدی الان دیدی بدرد هم نمیخورین 

درسته من خودمم ازش بدم نمیاد ولی ازش رفتاری دیرم دلزده کرده منو اونم خیلی وابسته شده بهم میترسم حتی بگم نه خودشو بکشه

مثلا روزن زن مادرم دعوتش کرد رستوران گفت نه باید خونمون باشم زنداداشم میاد بهش تبریک بگم یا میگه زن ...

ببخشید از نظر ذهنی آدم نرمالیه

امکان داره مدام مقایسه ت کنه 

یا جریان مرغ همسایه غازه . 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

ببخشید از نظر ذهنی آدم نرمالیه امکان داره مدام مقایسه ت کنه  یا جریان مرغ همسایه غازه .

یعنی چی یعنی میگید آدم نرمالی نیست؟

درسته من خودمم ازش بدم نمیاد ولی ازش رفتاری دیرم دلزده کرده منو اونم خیلی وابسته شده بهم میترسم حتی ...

ببین همین الان بهم بزنی بهتره ممکنه تو زیر یک سقف بدتر بشه

اقاهستم🚫.      💔😔