2777
2789
عنوان

اگه نده چ واکنشی نشون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش ک رل نیس  همه وجودمه 🥺 دعا کن بهم برسیم

عزززیزم .ایشاله به زودی زووووود به هم برسید عزیزم به خوبی و خوشی .عشق خیلی والا و عزیز و مقدسه.با به کار بردن این کلمات ارزشش میاد پایین.💗

ان شاءالله راهی که پیش رو دارید واسه رسیدن به هم،هموار بشه واستون🌹

گناه کردن با خوشی فرق داره حالا اگه خواستگار بود اشکال نداشت ولی به قول خودت رله 

عزیزم ما تقریبا تو مرحله ی آشنایی هستیم

رل گفتم

چون همه اینو میگن

دیگه نگفتم عشقم یا نامزدم

10ماهه باهمیم

رفتار بدی ازش ندیدم

ولی گفتم اگه مثلا کادو نیاره چ واکنشی نشون بدم درست باشه

کاربری دست 2نفره

ی عده اینجا کم مونده ادعای خدایی کنن فقط

امام حسین دعوتش کرده به تو مربوط نیس

سرتونو از ماتحت اینو اون در بیارید

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
عزیزم ما تقریبا تو مرحله ی آشنایی هستیم رل گفتم چون همه اینو میگن دیگه نگفتم عشقم یا نامزدم 10ما ...

خوب عزیزم تو گفتی کادو نداد بزارم برم کسی که میخواد ی زندگی رو شروع کنه این چیزا اصلا نباید براش مهم باشه

احتمال میدم سنت خیلی کم باشه بهتره وقتتو بزاری رو درست تا آینده تو بسازی 

خوب عزیزم تو گفتی کادو نداد بزارم برم کسی که میخواد ی زندگی رو شروع کنه این چیزا اصلا نباید براش مهم ...

اره میزارم میرم چون میگم حتما بفکرم نبوده😂😂خب چکارکنم

تولدمه ولنتاین هم هست

برا تولدش کادو گرفتم اونم میدونه

کاربری دست 2نفره

یه عده چقد عقده ای هستن خداااااااا دوستان گزارش بزنید لطفا

خب کلمه رل رو برا دوس پسربه کارمیبرن شماهم نقطه ضعف دستشون دادی اینجا یه عده هستن هرکاری میکنن ولی نمیگن ما رل که میزنیم باطرف دست میدیم هموبغل میکنیم ولی این خانم شایدباطرف چنان بگوبخندم نداره چه برسه به این کارا

تو معصومی عزیزم؟  تاحالا گناه نکردی؟  من سیدم و افتخار میکنم نماز میخونم و روزه هم همین ...

اینهارو بیخیال 

چرا فکرمیکنید اینها خوشی زندگین🤔

مگه میشه چیزی که خدابراش حرمت قرار داده خوشی داشته باشه 

اسی چندسالته عزیزم؟ 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚