ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
درمورد کادو ندادن رلم نظر بدن ن اینکه بیان تو امور دینی و شخصی دخالت کنن کیه ک رل نداره کیه ...
مگه من گفتم رل زدن گناهه که اینجوری جبهه میگیری اول پستم گفتم خودم رل میزنم خودمم اصلا مذهبی نیستم ولی تصورم از دخترای مذهبی یه اخلاقیات و سبک زندگی متفاوته مطمئنا خیلیا هم مث منم اونو از پستای زیر تاپیکت متوجه شدی حالا هی جبهه بگیر و به این و اون بپر کلا گند بزن به تصورات ديگران از دخترای معتقد و مذهبی......دیگه هم پست منو ریپ نزن در اولین فرصت بخاطر مذهبیای معتقد تاپیکتم پاک کن که نشه دست مایه طنز
ما یه فامیل داریم به شدت مذهبی هست و نیروی بسیج و اطلاعا تی . و نمازش رو اکثرا تو مسجد میخونه !دختره سینه هاش رو پروتز کرده و کارهای زیبایی دیگه اش رو کاری ندارم! من همیشه فکر میکردم اینجور کارها رو فقط یه عده ی خاصی میکنند!!
تو معصومی عزیزم؟ تاحالا گناه نکردی؟ من سیدم و افتخار میکنم نماز میخونم و روزه هم همین ...
پیام من رو خواندید؟!
مطمئنا فهم درستی از حقالناس ندارید چون همین کاری که شما مشغولشید (اعتراف به گناه، قبحزدایی از گناه) جزو حرامهای دارای جنبه عمومیه و مصداق حقالناس!
در مورد قسمت دوم پیامتون هم دین به طور واضحی اضافه کاری با نامحرم رو ممنوع کرده و تنها راه اخلاقی تمتع عاطفی- جنسی رو ازدواج قرار داده و شما با عادی قلمداد کردن روابط خارج ازدواج دارین به احکام و مصالح دینی دهنکجی میکنید و جالبه که درکی از زشتی حرفتون هم ندارید!