2777
2789
عنوان

اگه نده چ واکنشی نشون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 73 پست
بین اینکه اهل معصیت باشی و اینکه اهل رواج دادن و با جسارت و خوشحالی از گناهت حرف ‌بزنی تفاوت‌ خیلی ز ...

تو معصومی عزیزم؟ 

تاحالا گناه نکردی؟ 

من سیدم و افتخار میکنم

نماز میخونم و روزه هم همینطور

ولی از زندگیم و خوشیم نمی گذرم که

چون کار اشتباهی نکردم حق الناسی گردنم نیس حقمه عاشق بشم و عاشقم بشن

کاربری دست 2نفره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من رل زدم ولی سیده خانم واژه رل زدن مناسب شما نیست شما بگو خواستگار لطفا قیمه ها رو نریزید تو ماستا ...

ماهم مثل بقیه ی مردم 

از الفاض امروزی استفاده میکنیم دیگه🥲

کاربری دست 2نفره

درمورد کادو ندادن رلم نظر بدن  ن اینکه بیان تو امور دینی و شخصی دخالت کنن کیه ک رل نداره کیه ...

مگه من گفتم رل زدن گناهه که اینجوری جبهه میگیری اول پستم گفتم خودم رل میزنم خودمم اصلا مذهبی نیستم ولی تصورم از دخترای مذهبی یه اخلاقیات و سبک زندگی متفاوته مطمئنا خیلیا هم مث منم اونو از پستای زیر تاپیکت متوجه شدی حالا هی جبهه بگیر و به این و اون بپر کلا گند بزن به تصورات ديگران از دخترای معتقد و مذهبی......دیگه هم پست منو ریپ نزن در اولین فرصت بخاطر مذهبیای معتقد تاپیکتم پاک کن که نشه دست مایه طنز

والا منم تازه اینو یاد گرفتم🥲

😅😅

عزززیزم 

نگو توروخدا.رل مخفف ریلیشن هستش.یعنی رابطه 

دوست پسرم قشنگ نیست .ولی از این کلمه بهتره والا😅 

وااای اونایی که میگن زِید🤦😐😂این کلمه خیلی افتضاحه ،اما بازم از این کلمه لعنتیِ رل بهتره😂😂

چجوری هم کربلا میرن هم رل میزنن هم ولنتاین ؟ 🙂

ما یه فامیل داریم به شدت مذهبی هست و نیروی بسیج و اطلاعا تی .  و نمازش رو اکثرا تو مسجد میخونه !دختره  سینه هاش رو پروتز کرده و کارهای زیبایی دیگه اش رو کاری ندارم!  من همیشه فکر میکردم اینجور کارها رو فقط  یه عده ی خاصی  میکنند!!

مگه من گفتم رل زدن گناهه که اینجوری جبهه میگیری اول پستم گفتم خودم رل میزنم خودمم اصلا مذهبی نیستم و ...

کی گفته من مذهبیم😂

نماز میخونم روزه میگیرم اره 

داداشمم مدرس قرانه 

ولی من یه چی دیگم

یعنی هر کی زندگی و تفکر خودشو داره 

من ک میگم حق الناسی ب گردن من نیس 

یعنی گناهی نکردم 

خداروشکر نماز و روزه ام سرجاشه ولی مذهبی و تعصبی نیستم

پوششم آزاده

کاربری دست 2نفره

تو معصومی عزیزم؟  تاحالا گناه نکردی؟  من سیدم و افتخار میکنم نماز میخونم و روزه هم همین ...

پیام من رو خواندید؟! 

مطمئنا فهم درستی از حق‌الناس ندارید چون همین کاری که شما مشغولشید (اعتراف به گناه، قبح‌زدایی از گناه) جزو حرام‌های دارای جنبه عمومیه و مصداق حق‌الناس!

در مورد  قسمت دوم پیامتون هم دین به طور واضحی اضافه کاری با نامحرم رو ممنوع کرده و تنها راه اخلاقی تمتع عاطفی- جنسی رو ازدواج قرار داده و شما با عادی قلمداد کردن روابط خارج ازدواج دارین به احکام و مصالح دینی دهن‌کجی می‌کنید و جالبه که درکی از زشتی حرفتون هم ندارید!

پیام من رو خواندید؟!  مطمئنا فهم درستی از حق‌الناس ندارید چون همین کاری که شما مشغولشید (اعترا ...

میشه برگردید بخابید خیلی بهتره😂😂😂

کاربری دست 2نفره