2777
2789
عنوان

اگه نده چ واکنشی نشون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 73 پست

حتما از کربلا برات سوغاتی میاره 

هم‌کادوی تولدت باشه هم ولنتاینت هم سوغاتی 

راستی اگه باهاش صحبت کردی بگو یه نفر التماس دعا داره برای گشایش کارش دعا کن 

و از امام حسین بخواه بطلبتش

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
اون لحظه ول کنم برم یعنی🤣

نه دیگه حتما برات از کربلا یه چیزی میخره لباس های کربلا و سایل هاش خیلی قشنگ حالا اگر هم نخرید یهو ول نکن بری کم کم شل کن 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان میشه مثل همه تایپیکا بگین به من چه ب توچه تو کار مردم دخالت نکنین!!!؟؟؟ ملت هزار جور کثافط ک ...

چون از هر کسی ی توقعی داره آدم 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
انگار اینایی ک میرن کربلا همه پیغمبر و امامن همه ما مردم عادی هستیم رل میزنیم گناه میکنیم ولی خب ...

بین اینکه اهل معصیت باشی و اینکه اهل رواج دادن و با جسارت و خوشحالی از حرام الهی گفتن باشی تفاوت‌ خیلی زیادی هست! 

و از کسی که اهل زیارت امام حسینه و خودش رو به زحمت می‌اندازه تا به کربلا برسه و انسان‌هایی که نماد ایثار در راه حفظ دین و اخلاقن رو یاد کنه توقع می‌ره حداقل از گروهی که تو عادی‌سازی گناهان شراکت می‌کنند نباشه که شما ظاهرا اینگونه نیستید!

تو تاپیک دیگه‌تون هم سرخوشانه از به کار بردن فحش ناموسی و جنسی به دوست پسر حکایت تعریف کردین و بی‌هیچ ابایی لفظش رو هم اعلام کردید! 

البته که اگر سیده تقلبی که قراره نقش یک فرد مذهبی دریده و هرز رو بازی کنه نباشید!

تازه کجای کاری دور از جون رل استارتر میرن با دوس دخترشون عصر میخوابن شب میرن خونه نمازم میخونن🤣🤣

هم خدارو دارن هم خرمارو 🤡🤌 تبارک الله

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

اگه کسی نظر دیگران واسش مهم نباشه تاپیک نمیزنه تاپیک زده که دیگران نظر بدن کاربرد نی نی سایت  غ ...

درمورد کادو ندادن رلم نظر بدن 

ن اینکه بیان تو امور دینی و شخصی دخالت کنن

کیه ک رل نداره

کیه ک معصومه گناه نکرده 

یعنی همه اونایی ک میرن کربلا باید معصوم باشن

کاربری دست 2نفره