سلام دخترا من تا دلتون بخاد روش افزایش وزنو و چاقی امتحان کردم کلی دارو و پودر خوردم ولی هیچکدومش منو درمان نکرد باور کنین همه تاپیکارو خوندم و این دوتا موضوع رو خیلیا دنبالشن ولی همش بستگی به خودتون داره .راستشو بخاین من هی پودردو وقرص چاقی میخوردم هیچکدوم فایده نداشت.پوستمم داغون کردن جونم براتون بگه شیکوریدین خوردم سیپرو هپتادین خوردم گین آپ،پودرسلامت فریور شاید وزنمو کمی زیاد کنن ولی از یه طرف پوستمو داغون کردن و اعصبی شد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
خب راستش همرو حذف کردم یه برنامه کالری شمار نصب کردم مانکن بهترینش بود اشتراکم ندادم چون فقط کالری شمارشو میخاستم صبا فرنی میخوردم نهار اگه برنج بود باید ۲۰ قتشق برنج میخوردم حالا با گوشت یا مرغ ،عصرا ۱۰ تا خرما با یه کاسه ماست پرچرب،آب پرتقال درست میکردم ،کمپوت سیب درس کردم همرو میخوردم
خلاصه روزانه دو هزارو پونصد کالری روزانه غذا میخوردم سعی میکردم یه نان لواش کنارم بزارم تا شب کامل بخورمش باور کنین اصلا اشتهام نداشتم ولی بزور میخوردم کم کم بدنم عادت کرد.آش رشته خیلی پر کالریه ،خرما ،شیر اصلا از تنقلات برای چاثی استفاده نمیکردم فرنی خیلی خوبه توش گردو پودر کنین یا موز له شده توی آب پرتقال خیلی خوبه
حالا بگم پوستمو چیکار کردم یعنی بهترین کاری که در حق خودم کردم خریدن ضد افتاب ایزدین پرفیوژن واتر بود درسته خیلی گرونه ولی اصلا باهاش جوش نزدم جوشامم درمان کرد و یک روز درمیان قرص راکوتا ن خوردم
خود برنامه بهتون میگه باید چقدر کالری مصرف کنین من همش از مواد طبیعی و تو خونه استفاده کردم و هیچکدوم ضرری برای پوشتم نداشتن حتی با اینکه خرما گرمیه ولی هنوز یه دونه جوشم نزدم باهاش چون همشون مواد طبیعین و پر از خاصیتو ویتامین
خوش بحالت دعا کن منم چاق بشم ضدآفتاب از داروخانه خریدی؟ بی رنگ هم داره؟ چون من بی رنگ میزنم
منم بییرنگ میزنم این بی رنگه
نوالا از یه مرکز ارایشی معتبر خریدم قیمتشم یکو دویست ولی واقعا بهترین کاری بود در حق خودم کردم عالیه عالی پوستو صاف و مخملی میکنه با اینکه بی رنگه مثل پرایمره