2777
2789

در جواب دوستی ک مخالف نوشته ها و آگاه سازی بود و میگفت نوجوونا دارن گمراه میشن با این تاپیکای آگاه سازی :

شما نباید نظر شخصیتونو تحمیل کنید، اتفاقا لازم بود گفته بشه چ چیزای کثیفی رواج میدن 

و اینکه کسی ک تو هیجانات نوجوانیه و نمیتونه هیجانشو کتترل کنه نباید تو این سایتای عمومی باشه 

وقتی جنرال و عمومی هست ینی همه میتونن راجع ب هر موضوعی ک دوس دارن صحبت کنن 

این فقط ایرانه ک سایت عمومیه ولی نه فقط باید از حکومت و اسلام تمجید کنیم و همه چیزو رو سرپوش بزاریم 

و هر موضوعی ک باب میل شما یا قشر خاصی از جامعه نباشه بلاک و تعلیق میشه و تاپیک تعطیل میشه!! انتقاد سیاسی و اسلامی ممنوع 

روشن سازی ضررا و روابط اشتباه و آگاه سازی ممنوع 

صحبت راجع ب مشکلات روز جامعه ممنوع 

ولی شبانه روز راجع ب بد بودن شوهر و مادر شوهر گفتن تایید میشه 

الان اگ ایشون جای این تاپیک مینوشت شوهرم ۵ تا زن داره پربازدید میشد، چون خلاف شرع نیست 

ولی بعید نیست. قبل پست کردن کامنتم تاپیک تعطیل شده باشه، چرا جون آگاه سازیه و با علایق بعضیا هماهنگ نیست 

چرا نمیخوایدمتوجه شید نوجوونا از مابیشتر میدونن 

اگ انجام نمیدن انتخابشونه و دلیل بر این نیست ک بی خبرن!!!! فقط انتخاب کردن این کارارو انجام ندن

بیشتر به نوجوونا اعتماد کنیم 

بخدا اگ کار اشتباهی نمیکنن از ترس یا ندونستن نیست!!!!!! اونا انتخاب کردن ک درست زندگی کنن

اینو نوشتم تو جواب دوستمون قبل پست شدنش تاپیک حذف شده بود 

@رهاموشی    

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا حرفم رو تغییر میدین
من گفتم یک پاراگراف اون تاپیک اضافی بود
اون هم پاراگرافی که درباره رابطه با حیوانات و بی دی اس ام بود
گفتم این توضیحات نوجوون هارو ترغیب میکنه ....
همین!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
2802

هیچ گزارشی هم نزدم اون تاپیک رو
اگر هم کسی منو اینجا بشناسه
میدونه که ادمی نیستم که حرفم رو به کسی تحمیل کنم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

منم نظرمو درباره اون تاپیک گفتم...
چون که تایید نکردم پاراگراف درباره رابطه با حیوانات رو  خوشتون نیومد؟
خیلی خب...
تا فردا صبح درباره تمایلات مختلف جنسی صحبت کنین
روزتون خوش
من بعد سه هفته سخت کاری امروز خونم و نمیخوام اوقاتمو تلخ کنم

چرا حرفم رو تغییر میدین من گفتم یک پاراگراف اون تاپیک اضافی بود اون هم پاراگرافی که درباره رابطه با ...

نوجوون عقل داره!! 

اون هروز هزاران مطلب میتونه ببینه و خودش انتخاب میکنه نبینه!!

اون تاپیک این بود ک وقتی کسی نگاه کنه حتی فتیش رابطه حیوانی و bdsm پیدا میمنه ک بیماری محسوب میشه و حرفش درست بود

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
هیچ گزارشی هم نزدم اون تاپیک رو اگر هم کسی منو اینجا بشناسه میدونه که ادمی نیستم که حرفم رو به کسی ...

منم خودم اکثرا تو تاپیکا حرفاتونو تایید میکنم 

ولی اینکه نوجوونا رو فاقد عقل ببینیم ناراحت کنندس برام

منم نظرمو درباره اون تاپیک گفتم... چون که تایید نکردم پاراگراف درباره رابطه با حیوانات رو  خوشت ...

خسته نباشی عزیزم 

استراحت کن 

نوجوونا رو قبول داشته باش 

اینکه با آگاهی کاریو‌نکنن بهتر از اینه ک ندونسته نکنن

منم خودم اکثرا تو تاپیکا حرفاتونو تایید میکنم  ولی اینکه نوجوونا رو فاقد عقل ببینیم ناراحت کنن ...

حس میکنم منظورمو بد برداشت کردین
قضیه عقل داشتن یا نداشتن نوجوون ها نیست
قضیه دوره سنی خاصشونه
دوره ای که پر از هیجانات و تغییرات هورمونیه
یه نوجوون نه بچه است که نفهمه...نه بزرگه که بتونه بهترین تصمیم ممکن رو بگیره
برای همین باید نسبت به گفته هامون حساس باشیم
چه تو همین سایت چه توی جامعه...اگر ببینین گاها بچه های نوجوون تصمیمات لحظه ای هیجانی میگیرن
این یه قضیه علمی و تایید شده است
من نمیگم همه نوجوون ها بی عقلن...نمیفهمن...
اما دوره سنیشون حساسه
پس باید یکم هواشونو داشته باشیم
اتفاقا بخاطر برخورد مرتبم با بچه های نوجوون اون حرف رو زدم
وگرنه حرف شما درسته...اونها بی عقل نیستن که چیزی رو ندونن...اما ذهنشون خیلی کنجکاوه...اضافه گویی میتونه نتیجه عکس داشته باشه:))
بازم اگر منظورم رو خوب نرسوندم و اینطور برداشت شده من عذرخواهی میکنم
حقیقتا اون یه تاپیک اصلا خوشایندم نبود...و دوست داشتم بگم که مطرح کردنش لزومی نداره...

خسته نباشی عزیزم  استراحت کن  نوجوونا رو قبول داشته باش  اینکه با آگاهی کاریو‌نکنن ...

اگاهی خیلی چیز خوبیه
من طرفدارشم...اما باید حواسمون بشه اگاهیمون درست باشه
ممنونم مهربون🩷

حس میکنم منظورمو بد برداشت کردین قضیه عقل داشتن یا نداشتن نوجوون ها نیست قضیه دوره سنی خاصشونه دوره ...

درسته عزیزم🌸

2801