2777
2789

سلام خوبین؟

من هر جای جدید میخوام برم

با هر ادمی جدیدی که میخوام روبرو بشم میترسم!

هی بهش فکر میکنم فکر میکنم فکر میکنم

مثلا میخوام برم پارک...

کی برم که شلوغ نباشع

با چی برم. با کی برم

کی برگردم خونه

جای پارک گیرم میاد؟

نکنه برم تو راه ترافیک باشه و اعصابم خرد شه.

و یه عالمه ازین چیزا و اخرشم میگم ولش کن و منصرف میشم. و بعدم از خودم ناراحتم که چرا انجام ندادم و به حرف دلم گوش ندادم

وسواس فکری دارم؟

اعتماد به نفس کمه؟

چی کار کنم اینقدر فکرم کار نکنه

والا روانشناس و اینا هم چندین جلسه رفتم. ولی خب یه چیزایی میگع ولی خب من خوب نشدم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم تو روانشناسی یه نظریه هست به اسم گشتالت 

گشتالت میگه.   کل مهم تر از جزء هست 

و کل قابل تقسیم به اجزا نیست 

یعنی خیلی به جزئیات فکر نکن مهم هدف و نتیجه هس 

درسته جزئیات هم مهمه اما نه به قیمت از بین رفتن هدف و نتیجه ی نهایی 

پس بخاطر هدف نهایی یک کار سعی کن اجازه ندی جزئیات اذیتت کنه 

اکثرا آدم های کمال گرا بیشتر خودشون رو با جزئیات اذیت میکنن چون دوس دارن همه چیز از بهترینش باشه درحالی که زندگی هیچ وقت این اجازه رو به هیچکس نمیده پس نباید آرامش رو از خودمون بگیریم و اونقدر خودمون رو با چیزای فرعی خسته کنیم که از نتیجه نهایی دست بکشیم

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  

یادمه چقدر به خاطر دسته گل عروسیم که کلی به گل فروش مدلشو سفارش کرده بودم و اون اشتباه درست کرده بود ناراحت شدم و تا نصف عروسی پکر بودم و به همسرم نق میزدم 

در واقع بیشتر لذت جشنو از دست دادم و تا نصف مراسم اخمو بودم 

به نظرت ارزششو داشت؟

نمیگم بیخیال باشیم اما باید مدیریت کرد

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
کاش بتونم به این طرز فکر برسم و خودمو رها کنم

از مسائل کوچیک شروع کن و تمرین کن 

با هر بار موفقیت تو مسائل کوچیک یه حس لذت و موفقیتی میاد سراغت که راغب میشی مسیرتو ادامه بدی❤️