2777
2789
عنوان

بچها نطر بدید دیگه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 29 پست

رنگ چوب روشن. سفید. کرم. طوسی خیلی روشن. سبز سدری. 

وسایل با طرح های ساده. مبل راحتی یا فرانسوی..

بستگی به سلیقه خودتم داره کلا رنگهای ملایم و وسایل ساده.

یه سبک انتخاب کن طبق اون کل وسایلت با هم جور باشن.

مثلا مبل فرانسوی گرفتی یعنی سبک نئو کلاسیک...

راحتی میشه مینیمال یا بوهو ...

پر از خیال🙂‍↔️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط طوسی نگیر خیلی زشت و بی روحه میرن کل خونه رو طوسی میکنن از پرده فرش مبلمان يخچال لباسشویی سرویس حموم پرده ها و موکتای اتاق آدم حس میکنه تو زندانه میری بیرون حس آزادی بت دس میده  

خودم توفکر طوسی کمرنگ بودم اما دیشب تاپیک قبلیم نوستن رنگ مرده سرد😔اخه نمیتونم الان بزم امتخاب کنم ...

عجله نکن کاغذ دیواری رو بذار برای مرحله آخر. 

اول برو مبل  بگیر بعد فرش و پرده.  آخر سر کاغذ 

ببین قرار نیست همه چی یه رنگ باشه ولی باید با هم هارمونی داشته باشن

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
عجله نکن کاغذ دیواری رو بذار برای مرحله آخر.  اول برو مبل  بگیر بعد فرش و پرده.  آخر ...

نه اتفاثا اول چون داریم بنایی انجام میدیم باید کاغذ دیواری و ماربل شیت بزنیم وگرنه خرید مبل انجام بدم بعد بناییو کاغذ دیواری انجام بدم کثیف کاری دوباره میشه

یخچال اینارو نمیخام  عوض کنم ک فقط هال رو.فرش پرده مبل کاغذ دیواریا

کلی میگم یسریا همه خونشونو طوسی میکنن طوسی نگیر واقعا هیچ جذابیتی نداره سرده بی روحه آدمو افسرده میکنه 

کلی میگم یسریا همه خونشونو طوسی میکنن طوسی نگیر واقعا هیچ جذابیتی نداره سرده بی روحه آدمو افسرده میک ...

همه میگن طوسی بخر همیشه مد اما خودم خیلی راغب نیستم اگه بخرم فقط مبل طوسی روشن با ترکیب چیز دیگه.اینحا نوشتم چندتا رنگ پیشنهاد بدن واس مبل اما فعلا نتیجه خاصی نگرفتم

همه میگن طوسی بخر همیشه مد اما خودم خیلی راغب نیستم اگه بخرم فقط مبل طوسی روشن با ترکیب چیز دیگه.این ...

رنگای قشنگی برای مبلمان هست فقط مشخص کن تیره یا روشن میخوای اینجوری انتخابت راحتتره 

رنگای قشنگی برای مبلمان هست فقط مشخص کن تیره یا روشن میخوای اینجوری انتخابت راحتتره 

روشن میخام اصلا از تیره خوشم نمیاد مخصوصا هال من کوچبکه کوچکترش میکه تیره.مبل قبلی ابی فیروزه ای کمرنگ و سفید بود