2777
2789
عنوان

ویار شدید بارداری

126 بازدید | 14 پست

سلام من الان هفته ۱۴ بارداریم از هفته ۶ حالت تهوع هام شروع شده از به بوی هر جایی غذایی متنفرم هیچی نمیتونم بخورم دیگه برا این که ضعیف تر از این نشم خرما و گردو و بادوم و پسته میخورم میوه هم میخورم ولی غذا اصلا دکتر قرص داده ولی زیاد تاثیر نداره از اول بارداری تا الان چهار پنچ کیلو کم کردم انقدر در طول روز بی حال و کسلم که توان هیچ کاری رو ندارم 

تا کی اینجوری میمونه؟؟؟همش فکرم درگیره که نکنه دیگه درست نشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم همون سه چهار ماه اول فک کنم باشه بعدش خوب میشی ان شالله

دکتر گفت برو پبش متخصص گوارش شاید معدت مشکل داره آخه من قبل بارداری اینجوری نبودم اصلا بعد هفته ۶ اینجوری شدم دکتر یه جوری گفت شاید معدت مشکل داره نگران شدم

من از ۲۰ هفته خوب بودم تا قبلش فقط وزن کم کردم غذا مقوی بخور سرخ کردنی نخور ادویه هم زیاد نخور خوب ...

میوه میخورم فقط غذا نمیتونم بخورم اونم بزور یکی دو قاشق میخورم 

میوه میخورم فقط غذا نمیتونم بخورم اونم بزور یکی دو قاشق میخورم 

سیه مرغ کبابی کن آبلیمو و نمک زعفرون بزن

میتونی در ماست بخوابانی آبلیمو نزنی سرچ کن جوجه ماستی

برنج خیلی مهم نیست 

کباب تابه هم خوبه

زنجبیل خوبه

راستی بلدرجین هم امتحان کن هم واسع ویار خوبه هم بهتر میشه خورد با رب انار مثلا

دکتر گفت برو پبش متخصص گوارش شاید معدت مشکل داره آخه من قبل بارداری اینجوری نبودم اصلا بعد هفته ۶ ای ...

نگران نباش خواهر من هیچ مشکل معده ایی اصلا نداشت سر بارداریش مرد بنده خدا انقد اذیت شد ولی از ماه چهار پنجم ب بعد خوب شد 

سیه مرغ کبابی کن آبلیمو و نمک زعفرون بزن میتونی در ماست بخوابانی آبلیمو نزنی سرچ کن جوجه ماستی برن ...

خیلی ممنونم عزیزم دعا کن زودتر از این حال در بیام واقعا برام خسته کننده شده

نگران نباش خواهر من هیچ مشکل معده ایی اصلا نداشت سر بارداریش مرد بنده خدا انقد اذیت شد ولی از ماه چه ...

منم سر پسرم یادمه انقدر شدید نبود ویارم برا همون نگران شدم