2777
2789
عنوان

ازتون نظر میخوام

83 بازدید | 9 پست

بچه ها من از دوران بچگی تا قبل از ازدواجم خیلی سختی کشیدم، یک مادر بزرگی داشتم خدا رحمتش کنه الان ۹ ساله فوت شده، ولی بسیار زن مهربونی، خیلی هوای منو داشت

یعنی طوری که از مامان خودم بیشتر واسه من مادری کرد

خلاصه من از اول دبیرستان رفتم پیش مادر بزرگم زندگی کردم(ما بهش میگفتیم بی بی)  تو خونه همونم عروس شدم ونصف جهازمو اون داد،  خلاصه سرتون درد نیارم من ازدواج کردم و بعد یکسال بچه دار شدم، بچه ام که دوماهش شد بی بی فوت کرد😔 خیلی حالم بد شد و.. خلاصه روز و شب نداشتم 

بعداز چهلمش عمم اومد یک کتاب نهج البلاغه مال پدر بزرگم بوده رو اورد با یک پارچه چادری و یکی از النگوهای بی بی خدا بیامرز،  من تا الان اون النگو رو مثل چشمام ازش محافظت کردم، یک دستبندی داشتم که مامانم بهم داده بود وسطش یک تیکه طلای ریز داشت،  میخواستم ببرم بفروشمش،  ولی متاسفانه پیداش نکردم، هرچی گشتم پیدا نشد، بعد یهو چشمم خورد به النگو، بعد از ظهرش بردم طلا فروشی قیمت کردم گفت ۱۵ میلیون می ارزه، بعد مامانم گفت که چرا نگهش داشتی بیا برو یک. تکیه طلا بگیر یک گوشواره ایی چیزی، ولی دلم نمیاد بفروشمش به شوهرمم گفت که یادگاری نفروش 

حالا شما جای من بودین میفروختین یا نگهش میداشتین؟؟؟؟ 

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفروش اگ نیاز داری

یام عوض کن دوباره طلا بگیر چیزی ک بتونی استفادش کنی هروقتم خواستی بفروشی

یادگاریه ینی چی اخه

اون خدا بیامرزم روحش شاد میشه اگ ببینه ب دردت خورده

پیش ب سوی قوی تر شدن...
نگهش میداشتم هروقت دخترم بزرگ میشد میدادم بهش یادگاری، مگر اینکه خدای نکرده روز مبادایی پیش بیاد و ب ...

خودم نمیخوام طلا بگیرم، زیاد علاقه ای به طلا ندارم

ولی گقتم شاید بشه باهاش کاری چیزی راه انداخت، یک کار خونگی که از اون درامد بدست بیارم

ولی وجدانم نمیزاره بفروشمش، احساس میکنم مادر بزرگم ناراحت میشه

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️