2777
2789
عنوان

زودپز دوقلو

4631 بازدید | 30 پست

چندماه پیش برا جهازم زودپز دوقلو تفال خریدم اول خوب بود حالا وقتی میزاریش بار آبشو کلا میریزه بیرون همه جارو خراب میکنه یه صدای وهشتناکی داره که میگی الان میترکه چیکارش کنم،؟کسی ازشون داشته تا حالا؟عکسشو میزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز همون جوره؟ آخه میخواستم بخرم از این مدل راضی نیستید شما؟ 

وای نه اصلا نگیر یه سال پیش سه ونیم دادم خریدم کلا دوماه خوب کار کرد انقد غصشو خوردم که نگو

وای نه اصلا نگیر یه سال پیش سه ونیم دادم خریدم کلا دوماه خوب کار کرد انقد غصشو خوردم که نگو

جدی؟ اصلا دیگه نشد باهاش کار کنید؟ ممنون از راهنماییت عزیزم

پیش فروشنده نبردین ببینید مشکلش چیه؟ 

میدونیند چه مدلی خوب هست؟ 

جدی؟ اصلا دیگه نشد باهاش کار کنید؟ ممنون از راهنماییت عزیزم پیش فروشنده نبردین ببینید مشکلش چیه؟&nb ...

پیش فروشنده بردم دو بار تعمیر کردم فایده نداشت میزاریش بار یهو میزنه بالا کل آبشو میریزه بیرون زندگیمو به فنا میده

جدی؟ اصلا دیگه نشد باهاش کار کنید؟ ممنون از راهنماییت عزیزم پیش فروشنده نبردین ببینید مشکلش چیه؟&nb ...

من از تعمیرکار پرسیدم میگفت کلیپسی کلا نخر میگفت مارک پارس استیل خوبه بازم بپرس از تعمیرگاهای زودپز بپرس

من از تعمیرکار پرسیدم میگفت کلیپسی کلا نخر میگفت مارک پارس استیل خوبه بازم بپرس از تعمیرگاهای زودپز ...

حالا من این چند مدت که منتظر جوابتون بودم یه مدل دیگه خریدم اونم کلیپسی همین مارک تفال امیدوارم خراب نشه استرس گرفتم اخه خیلی از زودپز میترسم اینارو گفتن مثل قدیمی ها خطر نداره نمیترکه خریدم

حالا من این چند مدت که منتظر جوابتون بودم یه مدل دیگه خریدم اونم کلیپسی همین مارک تفال امیدوارم خراب ...

نترس اینا خوبیش اینه که خطر ترکیدن نداره  خیلی فشار بهش بیاد یهو آبشو با فشار میزنه بیرون کل آشپزخونه رو خراب میکنه صداشم خیلی ترسناکه ولی نترس فقط آشپزخونت داغون میشه🤣🤣🤣🤣

حالا من این چند مدت که منتظر جوابتون بودم یه مدل دیگه خریدم اونم کلیپسی همین مارک تفال امیدوارم خراب ...

اصلا شعلشو زیاد نکن جوش اومد درشو ببند شعلش بالا باشه سوپاپش که زد بالا کمش کن قشنگ میپزه زودم میپزه اینارو رعایت کن چیزیش نمیشه من خودم اوایل خیلی بلد نبودم به نظرم خودم خرابش کردم😑😑

اصلا شعلشو زیاد نکن جوش اومد درشو ببند شعلش بالا باشه سوپاپش که زد بالا کمش کن قشنگ میپزه زودم میپزه ...

ممنون عزیزم

آره خودمم اول کار کردن باهاش بلد نبودم میگفتم پس این چرا مثل قابلمه کار میکنه😑🤣

همینکه نمیترکه خوبه، همه ترسم از زودپز همینه