2777
2789
عنوان

چه شهرای دیگه ای بزنم؟

87 بازدید | 13 پست

همینا که الان مینویسم به ذهنم میاد.... شما اولویت بندی رو به ترتیب برام بگید که کدوم بهتره... خودم تبریزم شهرمون خیلی قشنگه ولی من بنا به دلایلی باید از شهرمون برم.... میخام با سوابق تحصیلی ثبت نام کنم معدلم هیفده و خورده بود فنی..... 

شهر اینارو میخام بزنم 

تهران کرج بابل آمل کرمانشاه اصفهان شیراز یزد کرمان کاشان رشت قزوین فشم مشهد سنندج آبادان یاسوج بیرجند بجنورد زاهدان بوشهر خرمشهر بندر عباس ساری گرگان سمنان  ( چجوری اولویت بندی کنم کدومشون قشنگه... مسافت مهم نیس) پیام نور یا اگه نشد آزاد میرم

کسی از شکستن دل سود نمیکنه 💔 خدایا شکرت اللهم صله علی محمد وال محمد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید ببینی اولویتت چیه.

من خودم شیرازی هستم،کرمانشاه درس خوندم و تهران کار کردم.از همشم راضیم.البته هیچ جا شهر خودم شیراز نمیشه😁ولی اگر سختگیر نباشی همه ی شهرا خوبی خودشونو دارن.

البته چون تبریزی هستی زندگی توی آبادان و خرمشهر و کلا جنوب برات راحت نیست.من یه تایم در کودکی آبادان زندگی کردم.خیلی گرمه.اما مردم خوبی داره.

اومدی شیراز قدمت روی چشم😘❤️💐

باید ببینی اولویتت چیه. من خودم شیرازی هستم،کرمانشاه درس خوندم و تهران کار کردم.از همشم راضیم.البته ...

عزیزم ممنونم ❤️🥺 بنظرت اگه ده تا شهر بنویسم ممکنه هیچکدوم رو نیارم؟! اون طرف های جنوب رو واسه محکم کاری نوشتم 

عزیزم ممنونم ❤️🥺 بنظرت اگه ده تا شهر بنویسم ممکنه هیچکدوم رو نیارم؟! اون طرف های جنوب رو واسه محکم ...

آره ممکنه.اینم بگم طبق تجربه میگم:شهر خوش آب و هوا خیلی مهمه.قراره اونجا زندگی کنی اخلاق مردمش و آب و هواشم در نظر بگیر تا برات راحت تر بگذره.

من چون خودم با اکثر آدما میتونم کنار بیام،برام راحت بوده همیشه.اخلاق و انتظارات خودت هم مهمه.

آره ممکنه.اینم بگم طبق تجربه میگم:شهر خوش آب و هوا خیلی مهمه.قراره اونجا زندگی کنی اخلاق مردمش و آب ...

بجز اونایی که نوشتم هیچ شهر دیگه ای به ذهنم نمیرسه شما چنتا بگو بجز اونایی که نوشتم آب و هواش خوب باشه 

آره ممکنه.اینم بگم طبق تجربه میگم:شهر خوش آب و هوا خیلی مهمه.قراره اونجا زندگی کنی اخلاق مردمش و آب ...

بجز اونایی که نوشتم هیچ شهر دیگه ای به ذهنم نمیرسه شما چنتا بگو بجز اونایی که نوشتم آب و هواش خوب باشه 

بجز اونایی که نوشتم هیچ شهر دیگه ای به ذهنم نمیرسه شما چنتا بگو بجز اونایی که نوشتم آب و هواش خوب با ...

عزیزم اینایی که نوشتی خوبه.بالاخره یکیشو قبول میشی.از شرق و غرب همه رو نوشتی😁

عزیزم اینایی که نوشتی خوبه.بالاخره یکیشو قبول میشی.از شرق و غرب همه رو نوشتی😁

عزیزم اگه تهران کرج بابل آمل کرمانشاه رشت اصفهان شیراز یزد مشهد  

کافیه ‌؟ همش فک میکنم همشون ظرفیت پر باسه و نتونم برم! 

عزیزم اگه تهران کرج بابل آمل کرمانشاه رشت اصفهان شیراز یزد مشهد   کافیه ‌؟ همش فک میکنم همشون ...

عزیزم من از شرایط رشته ت اطلاعی ندارم.این شهرها همشون خوبن.اما با یه مشاور تحصیلی که از رشته ت آگاهی داره صحبت کن حتما.بهت بگه.

اما اگر شهر برات مهمه این شهرا خیلیم خوبن