2777
2789

میخام یه کانال بهتون معرفی کنم 🙂مطالبش رو هیچ جا گیر نمیارین پس بهم اعتماد کنین ویبار گذرا بهش نگاه بندازین

اگر بدرتون خورد دعام کنین

دکتر تاجیک توی اینستا هم محشره

من از مطالب پیجش استفاده میکنم .پریودیم بعد ۱۸سال منظم شد 🙂

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با مطالبش فقط با یه دمنوش منظم شد تازه داره اموزش رایگان کف بینی میزارع 

وای من نامنظم خسته شدم😭 خب خودت بگو دمنوشش چیه حوصله نیست برم کانال🥲

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
وای من نامنظم خسته شدم😭 خب خودت بگو دمنوشش چیه حوصله نیست برم کانال🥲

دمنوش شوید شبا بخور تا چهل روز بعد ازون سه روز اول پریودی اخه یسری ممنوعیات هم هست بری تو بحرش زیاده حرف واس گفتن

دمنوش شوید شبا بخور تا چهل روز بعد ازون سه روز اول پریودی اخه یسری ممنوعیات هم هست بری تو بحرش زیاده ...

من که کلا توپریودم همه چیورعایت میکنم همچنان منظم نشده ممنون گلم میرم انشاءالله تهیه میکنم

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
من که کلا توپریودم همه چیورعایت میکنم همچنان منظم نشده ممنون گلم میرم انشاءالله تهیه میکنم

دوقاشق مربا خوری بزیز تودولیوان اب روشعله ملایم بجوشه تا یه لیوان شه بعد ک کمی سردتر شد بخور

چقد خرج کردی 

دیگه روغن زرد و برنج ایرانی و آجیل خرجش بالاست 

ولی می ارزه .

چون خرج دکتر و ذواهایی که برای شوهرم خریدم ۴میلیوت شد این بار .حداقل اینجوری زندگی سالمی دارم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
من با مطالبش فقط با یه دمنوش منظم شد تازه داره اموزش رایگان کف بینی میزارع 

شما می خواستید دکتر تاجیک رو معرفی کنید ؟

دوقاشق مربا خوری بزیز تودولیوان اب روشعله ملایم بجوشه تا یه لیوان شه بعد ک کمی سردتر شد بخور

تخم شوید یاشوید تازه یاخشک

نه محمد امین احسانیان اسم کانالش سیاهدونس 

توکدوم‌برنامه؟