2777
2789
عنوان

شوهر خاله زنک

352 بازدید | 14 پست

باهاش چیکار کنم؟

شوهرم خیلی مرد خوبیه ها ولی وقتی از یه کاری یا یه چیزی ناراحت بشه مدام تکرار میکنه مثلا دیدی مامانت اینو گفت میخواستی اینو بگی میخواستی اونو بگی ...

یا الان ۴ سال از یه موضوعی میگذره هنوز میگه راجبش🤦‍♀️

خستم کرده.دیشب بهش گفتم ول کن یه بار که یه چیز رو میگی بخدا آدم میفهمه.

به جون بچه هام اگه جامون برعکس بود تا حالا طلاقم داده بود🤣ولی من اصلا اینجوری نیستم که مدام بدیا رو بگم

چیکار کنم به نظرتون؟؟؟

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو شوهرمم برعکس شماییم حتما دلش خیلی شکسته و باهریاداوریش عذاب میکشه شمابلید پشتش باشی به حق البته 

وتاجایی که میشه درکش کن تااروم شه هربارکه حس میکنه دردشو درک نمیکنی قبول نمیمنی قطعاادامه داره رفتارش

به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منو شوهرمم برعکس شماییم حتما دلش خیلی شکسته و باهریاداوریش عذاب میکشه شمابلید پشتش باشی به حق البته& ...

نه ببین مثلا یه بحثی بوده تموم شده منم قبول کردم مقصر مامانم بوده اونو هزار بار میکوبه تو سرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این مشکل و خیلی ها دارن.  باور کن مردها خاله زنک ترن. چون حسودن. یه مدت باید نبریش خونه فامیل ه ...

خب این خیلی بده بخدا خستم کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب این خیلی بده بخدا خستم کرده

میتوتی یه کاری بکنی که روی کسی که خیلی حساسه حس ترحمش و برانگیخته کنی . خوب جواب میده . مثلا اگه اون شخص  نتونسته ازدواج کنه نشون بدی خیلی ناراحته تو خودش میریزه .‌یا اگه مشکل پولی یا کاری...داره پیشش خیلی جدی نشون بدی که دلش براش بسوزه . 

میتوتی یه کاری بکنی که روی کسی که خیلی حساسه حس ترحمش و برانگیخته کنی . خوب جواب میده . مثلا اگه اون ...

یعنی کسی که ایرادش رو میگه من یه کاری کنم دلش بسوزه.

منظورت همینه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی کسی که ایرادش رو میگه من یه کاری کنم دلش بسوزه. منظورت همینه؟

منظورمه که رو کی حساسه هی ازش ایراد میگیره؟ شما رو همون شخص جلوی همسرت کار کن که حس ترحمش تحریک بشه روی اون شخص. آدم وقتی دلش برای کسی بسوزه روش حس حسادت و یا حساس بودن نداره . من نتیجه گرفتم 

منظورمه که رو کی حساسه هی ازش ایراد میگیره؟ شما رو همون شخص جلوی همسرت کار کن که حس ترحمش تحریک بشه ...

اهان

امتحاناتم ببینم چی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا میتونی بهش اطلاعات نده از همه چیز بیخبرش بذار هیچی براش تعریف نکن همش هم از غیر مستقیم یکیو مثال ...

ممنون عزیزم

امیدوارم جواب بده دعات میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40