2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

160 بازدید | 14 پست

دیروز دیگه مطمئن شدم همسرم تبخال تناسلی داره منم دو هفته س فقط عفونت شدید دارم که دکتر دارو داد خوب دارم میشم بنظرتون عفونت شدید مرحله ی قبل عود تبخاله

اون باید حتما برادرمان اقدام کنه. وگرنه هی مجدد میگیری

تو زیر دست وپا نبودی هیچوقت. همدم بودی سنگ صبور بودی بهترین عشق دنیا بودی از سرمنم زیاد بودی من شرایطم خوب نبود😔توبمون صبوری کن من درستش میکنم همه چی درست میشه بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ایشونم تحت نظر دکتر هستن  ولی من به جز عفونت چیزی ندارم

خب زود فهمیدی وقتی عفونتت شدید بشه ودرمان نکنی میشه تبخال خیلیم زجراوره من بستری شدم انتی بیوتیک تو سرم زدم برام

تو زیر دست وپا نبودی هیچوقت. همدم بودی سنگ صبور بودی بهترین عشق دنیا بودی از سرمنم زیاد بودی من شرایطم خوب نبود😔توبمون صبوری کن من درستش میکنم همه چی درست میشه بخدا

خب زود فهمیدی وقتی عفونتت شدید بشه ودرمان نکنی میشه تبخال خیلیم زجراوره من بستری شدم انتی بیوتیک تو ...

من عفونتم داره خوب میشه ولی هر لحظه منتظرم تاوا بزنه بیرون شما چجوری فهمیدی؟شمام قبلش عفونت داشتی؟

من عفونتم داره خوب میشه ولی هر لحظه منتظرم تاوا بزنه بیرون شما چجوری فهمیدی؟شمام قبلش عفونت داشتی؟

من نفهمیدم عفونته تا با ظهور تبخال متوجه شدم.دکتر تا دید سریع انتی بیوتیک قوی تجویز کرد

من نفهمیدم عفونته تا با ظهور تبخال متوجه شدم.دکتر تا دید سریع انتی بیوتیک قوی تجویز کرد

عزیزم ببخشید میدونم خیلی سوال میپرسم ولی چند ساله مبتلا هستین؟بعد اون دوباره تاول زدین؟روحیه تون چطوره

عزیزم ببخشید میدونم خیلی سوال میپرسم ولی چند ساله مبتلا هستین؟بعد اون دوباره تاول زدین؟روحیه تون چطو ...

یه باراینجوری شد وچندوقت بعدش درمان شدم وخوب شد.دیگه هم تکرار نشد.نگران نباش خوب میشه وتموم میشه عزیزم

یه باراینجوری شد وچندوقت بعدش درمان شدم وخوب شد.دیگه هم تکرار نشد.نگران نباش خوب میشه وتموم میشه عزی ...

مرسی بابت قوت قلبت

عزیزم یعنی الان عادی زندگی میکنید؟

مرسی بابت قوت قلبت عزیزم یعنی الان عادی زندگی میکنید؟

بله اصلا انگارنه انگار.خوبه خوب میشی

دارو هرمدلی دکترداده تا قطره اخر استفاده کن