2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

160 بازدید | 14 پست

دیروز دیگه مطمئن شدم همسرم تبخال تناسلی داره منم دو هفته س فقط عفونت شدید دارم که دکتر دارو داد خوب دارم میشم بنظرتون عفونت شدید مرحله ی قبل عود تبخاله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ایشونم تحت نظر دکتر هستن  ولی من به جز عفونت چیزی ندارم

خب زود فهمیدی وقتی عفونتت شدید بشه ودرمان نکنی میشه تبخال خیلیم زجراوره من بستری شدم انتی بیوتیک تو سرم زدم برام

توباشی من خوب میشم همیشه 🥲❤️

خب زود فهمیدی وقتی عفونتت شدید بشه ودرمان نکنی میشه تبخال خیلیم زجراوره من بستری شدم انتی بیوتیک تو ...

من عفونتم داره خوب میشه ولی هر لحظه منتظرم تاوا بزنه بیرون شما چجوری فهمیدی؟شمام قبلش عفونت داشتی؟

من عفونتم داره خوب میشه ولی هر لحظه منتظرم تاوا بزنه بیرون شما چجوری فهمیدی؟شمام قبلش عفونت داشتی؟

من نفهمیدم عفونته تا با ظهور تبخال متوجه شدم.دکتر تا دید سریع انتی بیوتیک قوی تجویز کرد

من نفهمیدم عفونته تا با ظهور تبخال متوجه شدم.دکتر تا دید سریع انتی بیوتیک قوی تجویز کرد

عزیزم ببخشید میدونم خیلی سوال میپرسم ولی چند ساله مبتلا هستین؟بعد اون دوباره تاول زدین؟روحیه تون چطوره

عزیزم ببخشید میدونم خیلی سوال میپرسم ولی چند ساله مبتلا هستین؟بعد اون دوباره تاول زدین؟روحیه تون چطو ...

یه باراینجوری شد وچندوقت بعدش درمان شدم وخوب شد.دیگه هم تکرار نشد.نگران نباش خوب میشه وتموم میشه عزیزم

یه باراینجوری شد وچندوقت بعدش درمان شدم وخوب شد.دیگه هم تکرار نشد.نگران نباش خوب میشه وتموم میشه عزی ...

مرسی بابت قوت قلبت

عزیزم یعنی الان عادی زندگی میکنید؟