2777
2789

خانما  من مشکلات ناباروری دارم و یه بار هم آی وی اف کردم دکترم گفته اگه این ماه هم باردار نشدم باید لوله هامو دربیاره و دوباره آی وی افم کنه

شوهرم مرد خوبی بود اما جدیدا خیلییی زبون باز کرده باهام تند حرف میزنه و ... 

و دائما میگه هی قسمتمون چی بود یا میگه خسته شدیم و یا مثلاً میگه خدا چرا باید منو تو حسرت بچه بزاره و...

ما جدیدا یه ماشینی خریدیم که به نام خواهرشه من خیلی مودبانه گفتم که چرا نمی‌زنی به اسم خودت( حتی خودم رو هم نگفتم) که شوهرم کلا عصبی شد و  گفت مال خودمه به تو ربطی ندارند پول خودمه هر کار بخوام میکنم تو حق نداری دخالت کنی و... وایننکه همین خواهرش با یه پول پیش خیلییییییییی کم خونه شوهرم مستاجره . البته شوهرم میگه که خواهرش نمیدونه خونه مال اونه شوهرم چند وقت پیش خیلی پول لازم داشت که من پیشنهاد دادم که خونه رو با پول بیشتری رهن بده تا مشکلش حل بشه اما به دروغ گفت که بیشتر از این رهن نمیکنن.

من چند روز پیش یه دندون خراب داشتم که دکتر گفت باید بکشم و ایمپلنت کنم که هزینش میشد ۱۰ تا ۱۶ به شوهرم گفتم بریم این دندونمو یکاریش کنیم چون خیلی اذیت داشت و اینکه دندون جلو هم هست اما خیلی ریلکس گفت شرمنده من فقط میتونم پول کشیدنشو بده.

کلا جدیدا خیلی روش باز شده و همه مدل چرت و پرتی که لایق خودشه میگه که مطمئنم عقده ی بچس 

بهش گفتم بخاطر بچس که قسم آیه و قرآن خورد که نه اما این رفتارش تمومی ندارن . بخدا که دارم دق میکنم قلبم تیر می‌کشه اما کاری از دستم بر نمیاد بخاطر مشکلی که دارم شدم تو سری خور اما نمیتونم این زندگی رو تحمل کنم با اینکه شرایط جدایی ندارم اما میخوام جدا شم تا حدالقل روحم از این خفت نجات پیدا کنه . بچه ها شوهرم به ظاهر خیلییییییی عاشقمه اما چند وقته اینجوری شده.

تو رو خدا اگه راهی به ذهنتان میرسه بگید چون با هیچکسی نمیتونم صحبت کنم اگه مامانم بفهمه نمیاره اینجوری زندگی کنم اما اون بنده خدا ها هم مشکلات زیاد دارن نمی‌خوام منم بشم یه غصه ی دیگه رو دلشون

اسی چن سالتع و چه مدت ازدواج کردی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم این شاالله که این ماه بارداری  ذکر استغفرالله زیاد بگو  

کاچی درست کن از اول تا اخرش سوره کوثر بخون بعد بخور 

منم ۳ سال منتظر بچه ام ان شااالله خدا خودش به همه کمک کنه  ولی جدایی و بزار برای وقتی که دیگه راهی نبود  اول سیاست 

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده 

حس میکنم خیلی حیفه زندگیت و شوهرتم آدم خوبیه 

سعی کنین بچه دار شین ناامید نشین خدا بزرگه

زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...
ربطی به بچه نداره بنظرم کلا اینطوری نیست؟ تلاشتو بکن برای بچه دار شدن ناامید نشو

نه قبلاً اینطوری نبود بخدا یجور از چشمم افتاده که حد ندارن من خیلی چیزا رو نگفتم

به نظرم همین حرفا رو به دکتر تاجیک بزن ببین نظر ایشون چیه 

ولی شما باردار هم بشی رفتار شوهرت هیچوقت یادت نمیره که تو روزای سختی عوض اینکه کنارت باشه بیشتر مایه عذابت شده بود 

پیج فلورا تاجیکی هم اسمش بارداری فلورا هست 

بحث با احمق ممنوع 🤚

خدایی اصلا نباید عاشق مردا شد براشون فداکاری کرد. اینا هر وقت بخوان عشق و محبت زندگی یادشون میره. ادم عاشق گاو بشه عاشق این مردا نشه

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

عزیزم ببین میگن خدا خرو دیده شاخ نداده 

خدا همین چیزا رو دیده ک بهش لیاقت پدر شدن نمیده 

قدر خودت رو بدون و بخاطر همچین مردی با هزار جور داروی شیمیایی خودت داغون نکن

همکار شوهرم 3 ماه پیش جدا شد هفته اینده عروسیشه

میگن حتی زنش بیرون هم نمیبرده...حالا برای نفر دوم میخواد عروسیم بگیره با 2 تا بچه

بماند ک عمل کرده حتی بچه دار هم نمیتونه دیگه بشه اگه همین پول خرج زندگی اولش میکرد چهارتا سفر میبرد زنش اینقدر دلگرم میشد ک.نمیزاشت بره الان مادر بجه هاش رو سر بچه ها بود ن یه دختر غریبه ک معلوم نیست چ ایرادی داره ک زن مردی شده ک 2 تا بچه داره و دیگه حتی بچه دار هم نمیشه شوهرم میگه مردی هم نداره...حتی پول و موقعیت خاصی هم نداره اما اداعا زیاد داره 3 ماه صبر نکرد از طلاقش بگذره

سلام عزیزم این شاالله که این ماه بارداری  ذکر استغفرالله زیاد بگو   کاچی درست کن از اول ت ...

بخدا کم آوردم یکساله کار هر شبم گریه کرده دستام دائم میلرزه این شوهر بیشعورم هم جای فهم بیشتر نفهمتر از همیشه شده